Libnet.ro
UNICEF

20:15

TIFF 2018. Ce poti sa vezi azi la Festivalul International de Film Transilvania

Adevărul Adevărul,
TIFF 2018. Ce poti sa vezi azi la Festivalul International de Film Transilvania

TIFF continua marti, 29 mai, cu o premiera internationala Dacii liberi care va fi proiectata intr-un decor fantastic la Vlaha. in Piata Unirii va asteapta un muzical despre mafie, iar la Casa de Cultura a Studentilor puteti asculta un concert al unei trupe belgiene, ale caror piese pot fi auzite in coloana sonora a filmului Lord of the Rings. continuă pe Adevărul

TIFF 2018. Ce poti sa vezi azi la Transilvania International Film Festival

TIFF continua luni, 28 mai, cu filme de calitate si cu muzica live si expozitii de fotografie. in plus, fanii tenisului se pot intalni cu Andrei Pavel, fost jucator de top, iar actualmente membru in staff-ul Simonei Halep.

incepe Festivalul International de Teatru Teatru, strada si copil

Ajuns la editia a VII-a, Festivalul International de Teatru Teatru, strada si copil este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Teatrul de Animatie Tandarica, sub egida UNIMA Romania si.

Charleston, debutul in lungmetraj al lui Andrei Cretulescu, prezentat la TIFF 2018

Charleston, debutul in lungmetraj al lui Andrei Cretulescu, va fi prezentat in premiera in Romania in cadrul competitiei oficiale a Festivalului International de Film Transilvania, editia 2018. Proiectia de gala va avea loc joi, 31 mai, ora 19:00, la Casa de Cultura a Studentilor.

Primele premii din TIFF 2018 si bilantul zilelormarcate de evenimente sold out

TIFF a atins marti jumatatea celor 10 zile de festival, marcand zeci de evenimente si proiectii cu casa inchisa si un ritm din ce in ce mai alert in programul sau. Numarul invitatilor creste si el, primele premii ale acestei editii fiind deja acordate in cateva ceremonii speciale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )