Libnet.ro
UNICEF

16:45

Tinmar pierde contractul cu Dacia, cea mai mare companie din Romania, care va lua energie de la grupul ceh CEZ

B1 B1,
Tinmar pierde contractul cu Dacia, cea mai mare companie din Romania, care va lua energie de la grupul ceh CEZ

Cea mai mare companie din tara, Dacia, va lua pe o durata de un an de zile energie de la cehii de la CEZ. in acest fel, Tinmar Ind, cel mai important furnizor privat de energie, pierde unul dintre cei mai. continuă pe B1

Rezultate Bacalaureat 2016. Fata cu voce de aur care a obtinut cea mai mare medie la Bac din judet: intre muzica si scoala, am reusit sa le impac pe ambele

Rezultate Bacalaureat 2016. La nivel national doar 55 de elevi au luat medii maxime la Bacalaureat 2016, niciunul insa din Ialomita. Cea mai mare medie din judet a fost 9,95 si a obtinut-o Andreea Calin, de la Liceul de Arte Ionel Perlea din Slobozia. Tanara povesteste care este reteta succesului sau.

Performera Bacalaureatului 2016 la Arad. Adolescenta cu cea mai mare medie din judet: Am invatat mult

Ana Maria Perea este absolventa care a obtinut la examenul de Bacalaureat 2016 cea mai mare medie din judetul Arad. Ea a studiat la Liceul Teologic Baptist Alexa Popovici, iar la examenul de Bacalaureat a obtinut media 9,95.

Cea mai mare sarbatoare populara din Cluj are loc duminica la Crucea Iancului

Sarbatoarea Populara de la Crucea Iancului are loc duminica aceasta, incepand cu ora 10. 00, la Marisel Fantanele. La cea mai mare sarbatoare populara organizata in judetul Cluj sunt invitati atat artisti ai muzicii populare, cat si ansambluri folclorice.

Cea mai mare temere legata de Samsung Galaxy Note 7 a fost confirmata

Galaxy Note 7 este unul dintre cele mai asteptate telefoane si se zvoneste ca va fi concurentul principal pentru iPhone 7. Totusi, una dintre cele mai mari temeri ale fanilor Samsung a fost inca o data confirmata. Au trecut deja mai mult de cinci ani de cand Samsung ne serveste doua telefoane de top pe [].

Drumetie de weekend si adrenalina la maxim pe cea mai mare tiroliana din tara VIDEO

Canionul 7 Scari este o mare atractie pe timp de vara, dar turistii care ajung aici isi pot testa limitele pe cea mai mare tiroliana din tara.

Romania, cea mai mare colonie de pelicani din Europa

Peste 20. 000 de exemplare traiesc pe teritoriul romanesc, in special in Delta Dunarii, potrivit unei numaratori a Societatii Ornitologice.

Cea mai mare banca germana crede ca mai urmeaza un referendum in Marea Britanie

Printre promotorii impotriva Brexit-ului care solicita inca referendum se numara si fostul premier al Marii Britanii Tony Blair si magnatul Richard Branson, a scris Business Insider, potrivit.

FOTO Nunta anului in sport. Cea mai frumoasa jucatoare din tenis se marita azi cu un campion mondial

EA este considerata cea mai frumoasa jucatoare din tenis, el este campion mondial si unul dintre cei mai puternici mijlocasi din lume.

Cea mai inalta parcare publica de la noi - in statiunea Mamaia

Incepand din aceasta vara, autoritatea municipala constanteana pune gratuit la dispozitia turistilor cea mai inalta parcare publica din Romania. De la parter pana la ultimul nivel, la terasa, aceasta masoara 40 de metri. Investitia este amplasata in statiunea Mamaia, in zona Cazino, in proximitatea gradinii de vara cinema) Albatros.

Arhitectii care au proiectat cea mai eco cladire din Olanda: In urma cu 10 ani, cand am vizitat prima data Romania, era pustiu

Romania a trecut prin schimbari semnificative in ceea ce priveste calitatea constructiilor fata de acum 10-12 ani, sunt de parere arhitectii care au proiectat cea mai eco cladire din Olanda, un proiect care a obtinut cea mai inalta.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )