Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un TIR a fost lovit de un tren in localitatea Nadab. Soferul a murit in drum spre spital

Adevărul Adevărul,
Un TIR a fost lovit de un tren in localitatea Nadab. Soferul a murit in drum spre spital

Echipa de descarcerare din cadrul Detasamentului de Pompieri Arad a fost solicitata sa intervina pentru extragerea unei persoane incarcerate intr-un TIR ca urmare a unui accident. continuă pe Adevărul

Un TIR a fost lovit de un tren in localitatea Nadab

Echipa de descarcerare din cadrul Detasamentului de Pompieri Arad a fost solicitata sa intervina pentru extragerea unei persoane incarcerate intr-un TIR ca urmare a unui accident.

Accident feroviar in Arad: Un TIR a fost lovit de un tren, soferul este ranit

Soferul unui TIR este grav ranit, dupa ce autotrenul pe care il conducea a fost lovit de un tren in Arad, transmite B1TV. Un reprezentant Infotrafic a declarat pentru postul TV ca din primele date rezulta ca soferul nua acordat prioritate.

UPDATE Accident feroviar in Arad: Un TIR a fost lovit de un tren, soferul a murit

Traficul feroviar este blocat, luni dimineata, in judetul Arad, dupa ce un tren de persoane care circula pe relatia Arad - Oradea a lovit un tir, la o trecere de cale ferata, transmite Mediafax. In urma accidentului, soferul si-a pierdut viata.

Un TIR a fost lovit de un tren in Arad: Soferul a murit in drum spre spital

Un tren de persoane care circula pe relatia Arad - Oradea a lovit un tir, la o trecere de cale ferata. Soferul de 58 de ani a murit in drum spre spital, potrivit Mediafax. Accidentul a avut loc in zona.

Arad: Un barbat a murit, dupa ce TIR-ul pe care il conducea a fost lovit de un tren

Soferul unui TIR a murit, luni, dupa ce masina sa a fost lovita de un tren de persoane care circula pe ruta Arad - Oradea, relateaa Mediafax.

Accident tragic la Arad. Un tren a fost lovit de un TIR, soferul si-a pierdut viata

Traficul feroviar este blocat, luni dimineata, in judetul Arad, dupa ce un tren de persoane care circula pe relatia Arad - Oradea a lovit un tir, la o trecere de cale ferata, in urma accidentului soferul.

Un spital din Slaviansk a fost lovit de proiectile

In cadrul reluarii de astazi a bombardarii orasului est-ucrainean Slaviansk, informatii relatate de rezidenti pentru Russia Today, un spital de copii si o clinica au fost afectate de atac, insa nu exista rapoarte despre posibilitatea existentei de victime.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )