Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un TIR a luat foc, intr-o parcare din Brasov

România Liberă România Liberă,
Un TIR a luat foc, intr-o parcare din Brasov

Un autotren a luat foc, sambata dimineata, intr-o parcare de la iesirea din Brasov spre Predeal. continuă pe România Liberă

Un mort si doi raniti dupa ce un apartament a luat foc intr-un bloc din Constanta

O femeie a murit, iar doi barbati au fost raniti, dupa ce un incendiu a cuprins apartamentul unuia dintre ei, in noaptea de marti spre miercuri, cel mai probabil de la o lumanare lasata aprinsa.

Tragedie langa Ramnicu Sarat: o femeie a ars de vie, dupa ce casa i-a luat foc de la o lumanare

O femeie de 53 de ani, din satul Rubla, comuna buzoiana Valea Ramnicului, a murit in chinuri groaznice, dupa ce casa in care locuia singura a luat foc. Incendiul a izbucnit in noaptea de marti spre miercuri, cel mai probabil de la o lumanare sau o candela.

TIR in flacari, intr-o parcare langa DN1

Pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaPotrivit purtatorului de cuvant al ISU Brasov, cpt. Ciprian Sfreja, flacarile au curpins remorca unui tir.

FOTOGALERIE Incendiu pe Calea Plevnei: o masina a luat foc in apropierea CSM

O masina a luat foc vineri in jurul pranzului pe Calea Plevnei, in apropiere de sediul CSM. Un cititor HotNews. ro a surprins masina in flacari si interventia pompierilor. Surse din Politie citate de televiziunile de stiri sustin ca incendiul a fost provocat chiar de soferul automobilului, care a vrut astfel sa protesteze in fata CSM impotriva coruptiei.

Acuzatii grave la adresa unui profesor din Brasov. Ce le facea copiilor

Elevii unui liceu din Brasov acuza un profesor ca ii agreseaza verbal si fizic. Ei cer demiterea cadrului didactic pe motiv ca, de la inceputul anului, de cand fac ore cu acesta, profesorul ii injura, ii.

Un fost membru al Legiunii Franceze a facut scandal monstru intr-un local din Satu Mare. Barmanita a chemat mascatii

Un fost membru al Legiunii Franceze a facut scandal monstru intr-un restaurant din orasul Ardud, judetul Satu Mare. Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, Radu Ignat, 50 de ani, a injurat personalul .

Imaginile rusinii transportului public din Capitala Moldovei. Un autobuz din Iasi a luat foc in timpul mersului

Un nou incident rusinos in care este implicat un mijloc de transport in comun din Iasi a avut loc in cursul serii de miercuri, atunci cand un autobuz a izbucnit in flacari.

Inca doua institutii publice au cumparat energie electrica de la RCSRDS: Directia regionala a finantelor publice din Brasov si Inspectoratul de politie Salaj

Lista institutiilor publice care isi iau energia electrica de la RCSRDS creste in ritm alert. Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Brasov si Inspectoratul de Politie Salaj au semnat in data de 19 ianuarie din acest an contracte de furnizare a energiei electrice cu RCSRDS. Operatorul telecom controlat de miliardarul Zoltan Teszari a devenit jucator pe piata energiei electrice in decembrie 2014 si in doar un an a castigat aproape 100 de contracte de furnizare de energie electrica pentru institutii publice, in conditiile in care vine cu cele mai mici preturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )