Libnet.ro
UNICEF

22:45

Tnar de 17 ani, retinut de politie pentru crima din Vama Veche

Hotnews Hotnews,
 Tnar de 17 ani, retinut de politie pentru crima din Vama Veche

Un tanar in varsta de 17 ani a fost retinut de politisti, fiind suspectat de implicare in agresiunea ce a produs moartea unui barbat de 34 de ani, din localitatea Tecuci, al carui cadavru a fost descoperit sambata, pe plaja din Vama Veche, informeaza IPJ Constanta, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Tnar de 17 ani, arestat pentru crima din Vama Veche

Un tanar in varsta de 17 ani a fost retinut de politisti, fiind suspectat de implicare in agresiunea ce a produs moartea unui barbat de 34 de ani, din localitatea Tecuci, al carui cadavru a fost descoperit sambata, pe plaja din Vama Veche, informeaza IPJ Constanta, citat de Agerpres. 05 Tribunalul Constanta a decis duminica arestarea preventiva pentru 30 de zile a minorului de 17 ani.

Patru persoane duse la politie n cazul barbatului gasit mort la Vama Veche. Un tnar de 17 ani este principalul suspect

Patru persoane au fost duse la politie in cazul barbatului gasit mort in Vama Veche, iar dintre acestea un tanar de 17 ani este banuit de comiterea agresiunii.

SUA: Rata somajului scade la 3,9%, un minim al ultimilor 17 ani

Rata somajului in Statele Unite a scazut in aprilie la 3,9%, la minimul ultimilor 17 ani, in ciuda unor cifre mai slabe decat asteptarile in ceea ce priveste crearea de locuri de munca, potrivit cifrelor departamentului Muncii, publicate vineri si citate de AFP.

Reguli mai dure pentru patronii din Centrul Vechi

Reguli mai dure pentru patronii din Centrul Vechi al Capitalei. Acestia vor fi obligati sa colecteze selectiv deseurile, sa spele zilnic trotuarul din fata restaurantelor sau teraselor pe care le detin, sa spele.

Gabriel Oprea - trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Oprea: Sunt nevinovat Fostul ministru al Internelor Gabriel Oprea a fost trimis, ieri, in judecata pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina.

Crima din Baia Mare. Primarul Chereches: Tatal victimei a venit acasa cu doua zile inaintea crimei. Vorbim de o comunitate de romi, in care fapte foarte grave sunt ascunse chiar de catre cei care au fost prejudiciati (VIDEO)

Ancheta bate pasul pe loc in cazul crimei socante din Baia Mare. Desi au fost audiati mai multi suspecti, politistii nu l-au gasit pe cel care a violat si ucis cu sange rece o fetita de doar 5.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )