Libnet.ro
UNICEF

00:07

Toate la aceeasi ora. Cand vor evolua azi Simona Halep, Mihaela Buzarnesu si Alexandra Dulgheru la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Toate la aceeasi ora. Cand vor evolua azi Simona Halep, Mihaela Buzarnesu si Alexandra Dulgheru la Roland Garros

Miercuri vor intra pe terenurile de la Roland Garros trei dintre jucatoarele noastre aflate in competitia din capitala Frantei. continuă pe Adevărul

Roland Garros: Zi plina pentru jucatoarele din Romnia - Halep, Crstea, Begu si Bogdan vor evolua marti

Ziua de marti de la Roland Garros aduce la start patru romance, Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina-Camelia Begu si Ana Bogdan urmand sa debuteze la editia din acest an a Grand Slam-ului de Paris. Liderul mondial va inchide ziua pe arena Philippe Chatrier, acolo unde se va duela cu americanca Alison Riske locul 105 WTA). Partida va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Cum se inmatriculeaza o masina in Romania in anul 2018? Oare cand vom evolua?

Nu va ganditi ca este o gluma sau vreun pamflet, intrucat realitatea este dureroasa. In anul 2018, Romania si autoritatile sale publice parca sunt in epoca de piata atunci cand vine vorba de inmatriculari si nu numai.

Roland Garros: Buzarnescu, Dulgheru si Copil vor evolua luni - Programul complet al zilei

Mihaela Buzarnescu 32 WTA) si Marius Copil 95 ATP) vor debuta luni la turneul de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, potrivit programul anuntat de organizatori. Tot luni, meciul dintre Alexandra Dulgheru si Christina McHale se va relua de la scorul de 5-7, 7-65), dupa ce a fost intrerupt duminica din cauza intunericului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )