Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tomac: Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare, suntem parteneri ai presedintelui

Antena3 Antena3,
Tomac: Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare, suntem parteneri ai presedintelui

Deputatul Eugen Tomac a anuntat, marti, ca Partidul Miscarea Populara, formatiune pe care o conduce interimar, si-a depus la Tribunal actele pentru infiintare, informeaza Mediafax. De asemenea, Tomac a prezent, . continuă pe Antena3

Tomac: Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare, suntem parteneri ai ...

Deputatul Eugen Tomac a anuntat, marti, ca Partidul Miscarea Populara, formatiune pe care o conduce interimar, si-a depus la Tribunal actele pentru infiintare, el prezentand, intr-o conferinta de presa, echipa de conducere precum si sigla si simbolul PMP, marul, transmite Mediafax. La conferinta de presa au participat, alaturi de Tomac, Marian Preda, presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Tedor Baconschi, Adrian Papahagi, Cristian Petrescu si Tomac a declarat ca Miscarea Populara se .

UPDATE: Tomac: Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare, suntem ...

UPDATE: Eugen Tomac a precizat ca obiectivul imediat este de a pune bazele celui mai puternic partid din Romania, aratand ca exista posibilitatea ca incepand de miercuri sa fie infiintate peste 30 de filiale ale Partidului Miscarea Populara, transmite Mediafax. Tomac a mai spus ca partidul este deschis dialogului si nu respinge pe nimeni care sa indeplineasca criteriile de selectie. Ramanem deschisi dialogului tuturor celor interesati. Primim oameni onesti, corecti care pretuiesc munca, a .

Partidul Miscarea Populara si-a depus la Tribunal actele pentru infiintare

Deputatul Eugen Tomac a anuntat, astazi, ca Partidul Miscarea Populara, formatiune pe care o conduce interimar, si-a depus la Tribunal actele pentru infiintare, conform surselor de presa.

Partidul Miscarea Populara se lanseaza marti. Elena Udrea: Eugen Tomac va fi presedinte interimar

Fundatia Miscarea Populara va lansa marti, la ora 13. 00, Partidul Miscarea Populara, se arata intr-un comunicat al fundatiei. Comunicatul a fost difuzat la putin timp dupa ce Elena Udrea anuntase, la Adevarul. ro, lansarea acestui partid si chiar si numele celui care il va conduce din postura de presedinte interimar - Eugen Tomac.

Daniel Funeriu: Unirea dreptei acum este o dorinta a oamenilor slabi, care au dubii ca ar putea atinge pragul la europarlamentare. Partidul Miscarea Populara va fi dreapta din Romania

Consilierul prezidential Daniel Funeriu scrie sambata, pe blogul sau, ca noul partid Miscarea Populara ar trebui sa se prezinte singur la alegerile europarlamentare, fara o eventuala alianta cu PDL: Unirea dreptei acum eu cred ca este o dorinta a oamenilor slabi, care au dubii ca ar putea atinge pragul la europarlamentare. Ce sa unesti din dreapta acum? Un partid de 13% cu mecanisme viciate si in chinurile unei incerte reasezari interne luat impreuna cu doua-trei partidulete care, din pacate, in loc sa mearga in sus au facut fas la sol? Cred ca Partidul Miscarea Populara va fi dreapta din Romania.

Astazi se inscrie Partidul Miscarea Populara

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat ieri ca astazi vor fi depuse actele pentru infiintarea Partidului Miscarea Populara, domnia sa precizand ca, din cate a retinut, presedinte interimar va fi Eugen Tomac.

Elena Udrea arunca bomba: Maine se lanseaza Partidul Miscarea Populara. Iata cine va fi presedinte

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat ca, din ceea ce stie ea, marti vor fi depuse actele pentru infiintarea Partidului Miscarea Populara, precizand ca presedinte interimar va fi Eugen Tomac, informeaza.

Eugen Tomac CONFIRMA ca va conduce Partidul Miscarea Populara.

Eugen Tomac a confirmat ca va coordona, pana la primul congres, activitatea Partidului Miscarea Populara, formatiune care va fi inscrisa marti la tribunal, informeaza Mediafax. Confirm ca maine marti - n. r. ) are loc inscrierea Miscarii Populare. Exista o echipa de membri fondatori, printre care ma numar si eu, si pana la primul Congres al Miscarii Populare, ii voi coordona activitatea, a declarat Tomac. Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, ca, din ceea ce stie ea, marti vor fi .

VIDEO Partidul Miscarea Populara (PMP), inregistrat oficial la tribunal. Ex-pedelistii Eugen Tomac, Teodor Baconschi si Adrian Papahagi duc mai departe proiectul lui Traian Basescu

Eugen Tomac a anuntat marti, inscrierea oficiala la tribunal a Partidului Miscarea PopularaPMP). La conferinta de presa Tomac a fost incadrat de fostii pedelisiti si actuali colegi de partid Teodor Baconschi, Cristian Predescu si Adrian Papahagi care, de altfel, fac parte din structura de conducere provizorie a noii formatiuni politice. In calitate de presedinte interimar al PMP, Tomac a declarat ca viitorul partid este si va fi partenerul presedintelui Traian Basescu iar prioritatea sunt alegerile europarlamentare din 2014.

VIDEO Miscarea Populara este oficial partid politic, incepand de astazi. Eugen Tomac: Vom fi vocea de dreapta a romanilor, o alternativa credibila la USL

Miscarea Populara este de marti, oficial, partid politic, liderii miscarii depunand marti actele in acest sens. Noi nu infiintam azi un nou partid, noi vrem sa infiintam un altfel de partid. Partidul Miscarea Populara se naste pe fondul unei asteptari populare reale din partea cetatenilor romanilor. Partidele de azi nu mai reprezinta o garantie pentru viitorul tarii noastre. Modelele de dezvoltare propuse de partidele politice au esuat. Noi vrem sa fim ce altii nu au putut fi sau nu si-au dorit sa fie: adevarata voce de dreapta a cetatenilor romani, o alternatativa credibila la USL pentru toti cetatenii cinstititi si corecti. A sosit momentul sa punem pe masa idei si politici noi, a declarat Eugen Tomac, presedintele interimar al noii formatiuni politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )