Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tomita Lazar, seful mascatilor din Vrancea, disparut in Siret (VIDEO)

B1 B1,
 Tomita Lazar, seful mascatilor din Vrancea, disparut in Siret (VIDEO)

Seful mascatilor din Vrancea este cautat de scafandrii, dupa ce barbatul a disparut duminica in apele Siretului, informeaza B1 TV. Tomita Lazar s-ar fi aruncat in apa pentru a-si salva una dintre fete care. continuă pe B1

Seful mascatilor din Vrancea, cautat de 12 ore in Siret

Operatiunea de cautare a sefului mascatilor din IPJ Vrancea, care a disparut aseara in apele Siretului, este in plina desfasurare la aceasta ora. Comisarul-sef Tomita Lazar a reusit sa o scoata din.

Comisarul sef Tomita Lazar, seful politistilor de la Interventii Rapide, inghitit de apele Siretului. Ofiterul este cautat de scafandri

Acesta se afla cu familia la Siret, in zona balastierei Biliesti. Politistul a fost tras de curentii foarte puternici. El este cautat de scafandri.

Comisarul-sef Tomita Lazar, seful politistilor de la Interventii Rapide, inghitit de apele Siretului. Ofiterul este cautat de scafandri

Acesta se afla cu familia la Siret, in zona balastierei Biliesti. Politistul a fost tras de curentii foarte puternici. El este cautat de scafandri.

Seful Detasamentului de Interventie Rapida din IPJ Vrancea, disparut in apele Siretului, unde intrase sa o salveze pe fiica sa

Seful Detasamentului de Interventie Rapida din cadrul IPJ Vrancea, comisarul sef Tomita Lazar, a disparut, duminica, in apele raului Siret, unde intrase sa o salveze pe fiica sa, care fusese luata de curenti, cautarile in apa fiind sistate la ora 23. 30, insa continuand de pe mal si in cursul noptii.

Si-a salvat fiica de la inec, insa a fost luat de curenti puternici. Ce s-a intamplat cu politistul din Vrancea

Seful Detasamentului de Interventie Rapida din cadrul IPJ Vrancea, comisarul sef Tomita Lazar, a disparut, duminica, in apele raului Siret, unde intrase sa o salveze pe fiica sa de la inec.

Au fost reluate cautarile in cazul politistului vrancean, disparut in apele Siretului

Cautarile pentru gasirea comisarului sef Tomita Lazar, seful Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul IPJ Vrancea, disparut, duminica, in raul Siret, au fost reluate pe apa.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )