Libnet.ro
UNICEF

00:07

Toni Grebla nu demisioneaza de la CCR si intra de marti in concediu de odihna

Hotnews Hotnews,
 Toni Grebla nu demisioneaza de la CCR si intra de marti in concediu de odihna

Toni Grebla nu va demisiona din functia de judecator al Curtii Constitutionale si se afla, incepand de marti, 27 februarie, in concediu de odihna, informeaza Curtea Constitutionala, intr-un comunicat. Toni Grebla a semnat si o declaratie pe propria raspundere in care arata ca nu a desfasurat si nu desfasoara activitati care ar putea atrage incompatibilitatea cu mandatul de judecator al Curtii Constitutionale, pe care il exercita in prezent. Plenul CCR s-a intrunit luni pentru a lua act de declaratia lui Toni Grebla. continuă pe Hotnews

Afacere ilegala cu o ferma de struti in familia lui Toni Grebla: Judecatorul CCR sustine ca proprietatea ii apartine soacrei sale (VIDEO)

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla detine o ferma de struti, in judetul Gorj, fara a avea insa autorizatie de functionare, potrivit presei locale. Toni Grebla sustine ca proprietatea ii.

Presedintele CCR: Toni Grebla nu va mai participa la activitatea de judecata. Intra in concediu

Curtea Constitutionala informeaza ca judecatorul Toni Grebla a anuntat ca, incepand cu data de 27 ianuarie, va intra in concediu legal de odihna. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a.

CCR: Grebla a anuntat ca, incepand de maine, va intra in concediu de odihna

ACTUALIZARE 18:28 Curtea Constitutionala CC) informeaza ca judecatorul Toni Grebla a anuntat ca, incepand cu data de 27 ianuarie, va intra in concediu legal de odihna, arata un comunicat emis de CC.

Toni Grebla intra in concediu de odihna. Ce decizie a luat cu privire la demisie

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a declarat, luni, ca judecatorul Toni Grebla va intra de marti in concediu de odihna, timp de 35 zile.

Augustin Zegrean: Toni Grebla nu isi va da demisia. De marti intra in concediu (VIDEO)

Presedintele CurtiiConstitutionale,AugustinZegrean, a declarat, luni seara, ca judecatorulToni Grebla nu isi va da demisia, insa incepand de marti va intra in concediu de.

VIDEO: Judecatorul Toni Grebla, asteptat luni la CCR

Judecatorul CCR Toni Grebla, anchetat de DNA pentru coruptie, este asteptat, luni, in fata colegilor de la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) pentru a anunta daca a luat o decizie privind o eventuala demisie, conform Digi 24.

Judecatorul Toni Grebla, asteptat luni la CCR

Judecatorul CCR Toni Grebla, anchetat de DNA pentru coruptie, este asteptat, luni, in fata colegilor de la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) pentru a anunta daca a luat o decizie privind o eventuala demisie, conform Digi 24.

Toni Grebla: Zilele urmatoare voi lua o decizie privind demisia de la CCR, care sper eu sa fie una inteleasa (VIDEO)

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a declarat duminica seara, in emisiunea Dosar de politician de pe B1 TV, ca in zilele urmatoare va decide daca va demisiona de la CCR. Este regretul vieti.

Curtea Constitutionala ar putea anunta luni daca il suspenda pe judecatorul Toni Grebla, urmarit penal pentru coruptie

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), a declarat ca, luni, va sta de vorba cu judecatorul CCR Toni Grebla, urmarit penal pentru fapte de coruptie. Ulterior, plenul Curtii ar putea anunta o decizie privind cazul lui Grebla.

Zi foarte importanta pentru Toni Grebla. Azi va participa la prima sedinta CCR, dupa ce DNA l-a saltat joi

Se anunta o zi importanta pentru judecatorul CCR Toni Grebla. Magistratul participa astazi la prima sedinta a Curtii Constitutionale dupa ce joi a fost saltat de procurorii DNA si dus la audieri cu mandat,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )