Libnet.ro
UNICEF

14:00

Top 10 cele mai populare locuri de pe glob, potrivit Google Maps

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai populare locuri de pe glob, potrivit Google Maps

Una dintre functionalitatile tot mai populare ale Google Maps este cea de a salva locuri de pe harta. Restaurante, pensiuni, obiective turistice, locuri de campare sau orice alt loc din lume se poate marca printr-o eticheta pe Google Maps, pentru ca apoi sa fie afisat pe harta atunci cand utilizatorul este conectat cu contul sau de Google. continuă pe Adevărul

Cele mai populare locuri din lume. Vestea data de Google

Salvarea de locuri pe harta este una dintre functiile tot mai populare ale Google Maps. Obiective turistice, pensiuni, restaurante, locuri de camping sau orice alt loc se poate marca printr-o eticheta pe Google Maps. Care sunt cele mai populare locuri din lume Toate locurile acestea se regasesc in sectiunea Salvate din Google Maps, unde pot .

Google Maps: Cele mai interesante locuri din lume pentru utilizatori

Una dintre functionalitatile tot mai populare ale Google Maps este cea de a salva locuri de pe harta. Restaurante, pensiuni, obiective turistice, locuri de campare sau orice alt loc din lume se poate marca printr-o eticheta pe Google Maps, pentru ca apoi sa fie afisat pe harta atunci cand utilizatorul este conectat cu contul sau de Google.

Cele mai populare filme ale lui Sean Connery. Ajuns azi la 90 de ani, actorul facea senzatie in rolul James Bond

Sir Thomas Sean Connery, cunoscut mai ales pentru rolul spionului James Bond, este unul dintre cele mai respectate vedete de la Hollywood. Actorul scotian, ce tocmai a implinit venerabila varsta de 90 de ani, este.

Birthright Israel lanseaza un tur online gratuit, prin cele mai importante locuri din Israel

In contextul in care pandemia de Covid-19 a determinat Israelul sa-si inchida granitele pentru turisti, cea mai mare organizatie de turism educational din lume, Birthright, lanseaza primul tur interactiv dedicat in special tinerilor cu varste intre 18-32 de ani.

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale si pericol de inundatii. Unde scad temperaturile. Cele mai proaste vesti pentru romanii aflati pe litoral

Acest cod galben, emis de ANM, este valabil pana marti, 25 august, ora 23:00 si cuprinde 29 de judete din Romania. Potrivit meteorologilor, astazi, intre orele 10:00 si 23:00, 29 de judete din Romania vor fi sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferica. Alerta meteo ANM in intervalul mentionat, in sud-vestul, centrul, nordul si nord-estul .

Eurostat: Romania, cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana

Romania are cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana, fiind aproape la jumatate fata de media din UE, potrivit datelor pe anul trecut publicate luni de Eurostat. Pe de alta parte, pretul painii .

Romania are cele mai mici preturi la paine din UE

Preturile la paine in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind aproape la jumatate fata de media din UE, arata datele pe 2019 publicate astazi de Eurostat.

Romania are cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana

Romania are cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana, fiind aproape la jumatate fata de media din UE, potrivit Eurostat.

Care sunt judetele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Cele mai putine imbolnaviri - 5 - au fost raportate in Harghita

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 236 - au fost raportate din nou in Bucuresti, urmat de judetul Prahova, cu 84 de imbolnaviri noi. Cele mai putine cazuri - 5 - au fost raportate in judetul Harghita.

Bacalaureat 2020. Cele mai mari perle de la limba si literatura romana

Peste 42. 700 de candidati s-au inscris in vederea sustinerii probelor din a doua sesiune a examenului national de Bacalaureat 2020, incepand din 24 august. Proba cu cele mai mari emotii, cea la limba romana, s-a terminat, iar un nou val de perle s-a ridicat peste gradul de analfabetism functional al elevilor din Romania. Bacalaureat 2020: .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )