Libnet.ro
UNICEF

16:30

Top 5 beneficiari cinstiti ai lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Top 5 beneficiari cinstiti ai lui Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu are cel putin cinci beneficiari cinstiti pe care s-a putut baza. Iata, mai jos, o lista cu beneficiarii lui Traian Basescu, prezentati duminica, la emisiunea. continuă pe Antena3

Traian Basescu a fost decorat de presedintele Timofti cu Ordinul Stefan cel Mare

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost decorat, joi, de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu Ordinul Stefan cel Mare. Distinctia a fost acordata in semn de profunda gratitudine pentru contributia sa deosebita la promovarea stabilitatii, securitatii si democratiei in regiune si pentru sprijinul constant acordat Republicii Moldova in procesul de formare a cadrelor din domeniile apararii, securitatii si asigurarii ordinii publice, informeaza unimedia. md .

Traian Basescu va primi cetatenia Republicii Moldova

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, va primi cetatenia Republicii Moldova de la seful statului moldovean, Nicolae Timofti. Anuntul a fost facut de ambasadorul roman la Chisinau, Marius Lazurca, intr-un interviu acordat postului de radio.

Fostul presedinte Traian Basescu va primi cetatenia Republicii Moldova

Seful statului moldovean, Nicolea Timofti, ii va acorda fostului presedinte al Romaniei traian Basescu cetatenia Republicii Moldova, a declarat ambasadorul roman la Chisinau, Marius Lazurca, intr-un interviu.

Ce se ascunde in spatele cetateniei moldovenesti a lui Traian Basescu. Ultima declaratie data de fostul presedinte

Traian Basescu s-a incurcat in cetatenii in fata presedintelui Republicii Moldova. A spus ca nu vrea inca sa solicite cetatenia romana, insa pe aceasta o are deja. Fostul presedinte se referea.

FOTO. Traian Basescu s-a plimbat prin centrul Chisinaului si a facut poze cu trecatorii

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, care se afla intr-o vizita de doua zile la Chisinau a fost fotografiat in timp ce se plimba prin centrul capitalei Republicii Moldova. Fostul sef de stat nu a ezitat sa faca poze cu trecatorii.

Traian Basescu renunta, pentru moment, la acordarea cetateniei moldovene: Acum situatia nu e propice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, la Chisinau, ca renunta, pentru moment, la ideea de a solicita acordarea cetateniei moldovene, in prezent situatia politica din aceasta tara nefiind propice pentru un astfel de demers, presedintele Nicolae Timofti raspunzandu-i ca nu va fi o problema acordarea cetateniei. Traian Basescu se afla, joi si vineri, intr-o vizita privata la Chisinau.

Traian Basescu nu mai vrea cetatenia moldoveveneasca: Atmosfera politica din Moldova nu este propice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu a solicitat cetatenie moldoveneasca pe durata vizitei de doua zile in care se afla in Republica Moldova. Basescu a declarat ca nu este oportun momentul in.

Traian Basescu nu mai vrea cetatenia moldoveneasca: Atmosfera politica din Moldova nu este propice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu a solicitat cetatenie moldoveneasca pe durata vizitei de doua zile in care se afla in Republica Moldova. Basescu a declarat ca nu este oportun momentul in.

Traian Basescu va primi cetatenia Republicii Moldova

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu va primi cetatenia Republicii Moldova de la seful statului moldovean, Nicolae Timofti, a declarat ambasadorul roman la Chisinau, Marius Lazurca, intr-un interviu acordat postului de radio Europa Libera. Analistul Ionel Nitu a declarat, intr-un interviu acordat Ziarului BURSA in data de 31. 2014, ca Basescu ar putea urmari functia de Presedinte al Republicii Moldova.

Traian Basescu nu mai cere cetatenia Republicii Moldova

ACTUALIZARE 19:36 Traian Basescu, decorat de presedintele Republicii Moldova cu Ordinul and Stefan cel Mare Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a fost decorat joi de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu Ordinul and Stefan cel Mare, informeaza agentia de presa Unimedia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )