Libnet.ro
UNICEF

23:00

Top 5 cele mai vorbarete zodii: nativii cu chef de taifas la orice ora

Adevărul Adevărul,
Top 5 cele mai vorbarete zodii: nativii cu chef de taifas la orice ora

Cele mai vorbarete zodii. Unii nativi au fost inzestrati de astre cu un talent oratoric extraordinar cu care uneori au tendinta de a-si innebuni interlocutorii. Cu toate acestea, in unele cazuri acesta calitate ii transforma pe vorbareti in persoane foarte carismatice. continuă pe Adevărul

Cele mai libertine zodii: nativii pasionali, mereu cu gandul la sex, care fac din placere o arta

Cele mai libertine zodii. Inventivi si indrazneti in pat, amanti care dau dependenta, acesti nativi cauta mereu sa depaseasca limite in viata sexuala. Daruiti cu o putere de seductie in fata careia este greu sa rezisti, nu ezita sa-si manipuleze partenerii pentru a-si implini fanteziile sexuale.

Oamenii de stiinta au realizat un top cu cele mai relaxante piese facute vreodata

Oamenii de stiinta de la British Academy of Sound Therapy au realizat un top cu cele mai relaxante piese facute vreodata. Cercetatorii au realizat un studiu, la care au participat mai multe zeci de persoane.

Tara in care masturbarea este pedepsita cu decapitarea. Top 10 cele mai ciudate legi sexuale din lume

Cetatenii Stetelor Unite ale Americii au garantate nenumarate libertati, insa in materie de sex au cele mai ciudate legi. Cele mai aspre pedepse, care merg pana la decapitare, sunt intalnite in lumea araba.

Top 10 cele mai scumpe vinuri din lume. Cum ajunge o sticla cu vin sa coste mai mult decat o vila de lux

Clasamentul este dominat de vinurile rosii frantuzesti, insa in primii zece se insinueaza si un alb dulce, dar si o licoare australiana si una americana. Cea mai scumpa sticla de vin nu apare in top, pentru simplu fapt ca nimeni nu a apucat sa guste continutul ei: a costat 225. 000, insa un chelner a spart-o la prezentare, inainte de a fi vanduta, banii fiind achitati de compania de asigurari.

TOP: Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Daca ai visat sa petreci o noapte intr-un loc magic in care totul sa fie la dispozitia ta, sa te simti ca o vedeta sau sa petreci o luna de miere de poveste, va prezentam cum arata si cat costa sa petreci 24 de ore in cele mai scumpe camere de hotel.

TOP: Cele mai scumpe telefoane din lume

Nu sunt cele mai avansate din punct de vedere tehnologic sau de ultima generatie insa, au anumite functii si detalii care le fac extraordinare.

Cele mai sanatoase vase pentru gatit

Prepararea alimentelor este foarte importanta pentru sanatatea noastra. De aceea, este bine ca fiecare gospodina sa stie care sunt cele mai sanatoase vase de gatit. Pentru cine nu stie in ce vase sa gateasca, iata cum sa gatesti cat mai sanatos in cele mai bune vase din bucatarie.

Temnita anti-divort din Biserica Cincu, unul dintre cele mai frumoase lacasuri din Transilvania. in ce conditii erau inchisi sotii pana se impacau

Unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult din Romania poate fi vizitat in localitatea brasoveana Cincu. Ridicata de colonistii germani acum 800 de ani, biserica fortificata include o celula construita de administratia habsburgica unde erau inchise, pana se impacau, cuplurile care aveau conflicte domestice.

Tu stii care sunt cele mai accesibile modalitati de promovare?

PR2Advertising. ro ii invita pe toti pasionatii de promovare online si offline la conferinta Metode accesibile de promovare. Daca vrei sa stii care sunt cele mai potrivite si mai putin costisitoare metode prin care iti poti promova business-ul sau propria imagine, participa la al treilea eveniment organizat de PR2Advertising. ro. Conferinta are loc pe 13 octombrie, la Premier Palace Hotel Spa, incepand cu ora 10.

Barbatul care are cele mai lungi unghii din lume: a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce nu si-a mai taiat unghiile de 62 de ani

Un barbat din India a fost inclus recent in Cartea Recordurilor pentru unghiile sale, considerate cele mai lungi din lume. Shrindar Chillal nu si-a mai taiat unghiile de la mana stanga de 62 de ani, astfel incat acestea au ajuns la lungimea cumulata de 9 metri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )