Libnet.ro
UNICEF

15:15

Top On The Move: Schimbari puternice in companiile din Romania. Uite cine sunt noile varfuri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top On The Move: Schimbari puternice in companiile din Romania. Uite cine sunt noile varfuri

Noiembrie a inceput cu schimbari grele in companiile din Romania. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai importante mutari la varf printre managerii romani. continuă pe Wall-Street Ro

Sectiile de votare din Romania si-au deschis portile

Sectiile de votare din romania si-au deschis portile la ora 07. 00, peste 18 milioane de romanii viind asteptati la urne pentru a-si da votul in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Sectiile de votare vor ramane deschise pana la ora 21.

Sectiile de votare din Romania si-au deschis portile. Cetatenii au inceput sa voteze.

Sectiile de votare din romania si-au deschis portile la ora 07. 00, peste 18 milioane de romanii viind asteptati la urne pentru a-si da votul in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Sectiile de votare vor ramane deschise pana la ora 21.

iPad Air 2 ajunge intr-un magazin din Romania. Unde o poti testa inainte sa cumperi?

IPad Air 2 este cea mai subtire tableta Apple, este putin mai buna decat modelul de anul trecut si este oficial in Romania. iPad Air 2 este de cateva saptamani la magazinele online, cine a dorit si-a putut-o cumpara, dar abia vineri, 14 noiembrie, un magazin din Romania a adus-o si oficial spre prezentare, testare si incantarea publicului. Playtech a avut deja tableta spre reviewsi am gasit-o asa cum a fost toata linia de tablete Apple de pana acum: cea mai [].

SURPRIZA scrutinului prezidential din Romania, in presa straina. Favoritul admite infrangerea

Presa straina relateaza pe larg despre alegerile prezidentiale din Romania, observand victoria surprinzatoare a lui Klaus Iohannis, un exponent al combaterii coruptiei, in fata premierului social-democrat.

Iolanda Staniloiu, director executiv al Federatiei Fundatiile Comunitare din Romania

Specialistul in management si comunicare Iolanda Staniloiu se alatura Miscarii Fundatiilor Comunitare, ca director executiv al Federatiei Fundatiile Comunitare din Romania FFCR), potrivit unui comunicat trimis redactiei. Domnia sa a fost purtator de cuvant al Ministerului Muncii si al biroului Bancii Mondiale la Bucuresti.

New York Times: Alegerile din Romania au o problema de incredere

Cotidianul american New York Times a publicat un material despre problema alegerilor prezidentiale din Romania in care arata ca miza celor doi candidati este de a convinge electoratul ca nu vor slabi institutiile democratice si nu vor centraliza puterea in jurul unui singur partid, asa cum s-a intamplat in Ungaria.

Turcii de la Oyak vor sa cumpere active ale Holcim si Lafarge din Romania

Fondul turc de pensii Oyak Group dispune de doua miliarde de dolari pentru achizitii si este interesat sa cheltuiasca o parte din aceasta suma pentru active ale Holcim si Lafarge din Romania, Serbia si Ungaria, a declarat seful diviziei de ciment a grupului, Celal Caglar, potrivit Bloomberg.

Ce scriu agentiile de presa din strainatate despre alegerile din Romania

Agentia France Presse, Reuters, Associated Press si ANSA relateaza despre victoria surprinzatoare a lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale din Romania, notand ca scrutinul a fost marcat de probleme pentru.

Presa internationala, despre rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania: Victoria lui Iohannis, o surpriza

Succesul lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. O surpriza! Asa au catalogat publicatiile germane victoria candidatului ACL, dupa incheierea celui de-al doilea tur de scrutin. Jurnalistii din Germania.

Surpriza uriasa pentru fanii Ciarei din Romania! Cantareata revine in Bucuresti pentru un nou concert! Afla cand si unde are loc concertul

Bamboo o readuce in Romania pe una dintre cele mai cunoscute artiste pop-RB din intreaga lume, Ciara. Sambata, 22 Noiembrie,.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )