Libnet.ro
UNICEF

23:45

SURPRIZA scrutinului prezidential din Romania, in presa straina. Favoritul admite infrangerea

Antena3 Antena3,
SURPRIZA scrutinului prezidential din Romania, in presa straina. Favoritul admite infrangerea

Presa straina relateaza pe larg despre alegerile prezidentiale din Romania, observand victoria surprinzatoare a lui Klaus Iohannis, un exponent al combaterii coruptiei, in fata premierului social-democrat. continuă pe Antena3

Victoria lui Iohannis in presa straina: Surpriza, victorie istorica. Relatari despre problemele din diaspora

Agentia France Presse, Reuters, Associated Press si ANSA relateaza despre victoria surprinzatoare a lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale din Romania, notand ca scrutinul a fost marcat de probleme pentru romanii din diaspora. Presa germana consacra mai multe articole prezidentialelor castigate, in premiera, de un roman de etnie germana.

Sectiile de votare din Romania si-au deschis portile

Sectiile de votare din romania si-au deschis portile la ora 07. 00, peste 18 milioane de romanii viind asteptati la urne pentru a-si da votul in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Sectiile de votare vor ramane deschise pana la ora 21.

Sectiile de votare din Romania si-au deschis portile. Cetatenii au inceput sa voteze.

Sectiile de votare din romania si-au deschis portile la ora 07. 00, peste 18 milioane de romanii viind asteptati la urne pentru a-si da votul in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Sectiile de votare vor ramane deschise pana la ora 21.

iPad Air 2 ajunge intr-un magazin din Romania. Unde o poti testa inainte sa cumperi?

IPad Air 2 este cea mai subtire tableta Apple, este putin mai buna decat modelul de anul trecut si este oficial in Romania. iPad Air 2 este de cateva saptamani la magazinele online, cine a dorit si-a putut-o cumpara, dar abia vineri, 14 noiembrie, un magazin din Romania a adus-o si oficial spre prezentare, testare si incantarea publicului. Playtech a avut deja tableta spre reviewsi am gasit-o asa cum a fost toata linia de tablete Apple de pana acum: cea mai [].

Top On The Move: Schimbari puternice in companiile din Romania. Uite cine sunt noile varfuri

Noiembrie a inceput cu schimbari grele in companiile din Romania. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai importante mutari la varf printre managerii romani.

Iolanda Staniloiu, director executiv al Federatiei Fundatiile Comunitare din Romania

Specialistul in management si comunicare Iolanda Staniloiu se alatura Miscarii Fundatiilor Comunitare, ca director executiv al Federatiei Fundatiile Comunitare din Romania FFCR), potrivit unui comunicat trimis redactiei. Domnia sa a fost purtator de cuvant al Ministerului Muncii si al biroului Bancii Mondiale la Bucuresti.

New York Times: Alegerile din Romania au o problema de incredere

Cotidianul american New York Times a publicat un material despre problema alegerilor prezidentiale din Romania in care arata ca miza celor doi candidati este de a convinge electoratul ca nu vor slabi institutiile democratice si nu vor centraliza puterea in jurul unui singur partid, asa cum s-a intamplat in Ungaria.

Turcii de la Oyak vor sa cumpere active ale Holcim si Lafarge din Romania

Fondul turc de pensii Oyak Group dispune de doua miliarde de dolari pentru achizitii si este interesat sa cheltuiasca o parte din aceasta suma pentru active ale Holcim si Lafarge din Romania, Serbia si Ungaria, a declarat seful diviziei de ciment a grupului, Celal Caglar, potrivit Bloomberg.

Euronews prezinta in rubrica No comment imagini din Piata Universitatii, dupa victoria lui Klaus Iohannis in alegeri (VIDEO)

Rezultatul surprinzator al scrutinului prezidential din Romania a aparut si pe postul de stiri Euronews. Pe pagina de Facebook a postului de televiziune, la sectiunea No comment a fost postat un filmulet.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, vazute de presa straina: Romania trebuie sa reinvie o valoare invatata in strada: SOLIDARITATEA

Presa internationala a dedicat articole cuprinzatoare celui de-al doilea tur de scrutin, din cursa pentru fotoliul de la Cotroceni. Jurnalistii spanioli amintesc ca votul romanilor din diaspora ar putea juca.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )