Libnet.ro
UNICEF

17:00

TOP: Universitatile care dau cei mai multi miliardari din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: Universitatile care dau cei mai multi miliardari din lume

Cel putin 70% dintre miliardarii lumii au diploma de licenta, iar 22% au absolvit masteratul, potrivit Wealth-X. Chiar daca diplomele nu sunt obligatorii pentru a avea succes si bani multi, cu siguranta ajuta. Iata topul universitatilor care au cei mai. continuă pe Wall-Street Ro

De unde provin strainii din Romania si care sunt tarile care gazduiesc cei mai multi romani

In anul 2015, 230. 000 de oameni care traiau in Romania erau nascuti in alte tari, cei mai multi straini stabiliti in tara noastra venind din Republica Moldova, Italia si Spania, ultimele doua fiind de asemenea si cele care gazduiesc cei mai multi cetateni romani.

Cum a fost prins unul dintre cei mai longevivi primari din Vaslui ca finanteaza firma fiului sau. Scuza penibila a edilului

Unul dintre cei mai longevivi primari din judetul Vaslui, Iorgu Sonea PSD), a fost trimis in judecata de Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, fiind acuzat ca ani la rand a realizat toate lucrarile privind reabilitarea drumurilor din comuna, prin intermediul firmei fiului sau.

Comisia Europeana a amendat mai multi operatori aerieni cu 776 milioane de euro

Air France-KLM, British Airways si alte noua companii aeriene au fost amendate de Comisia Europeana cu 776 de milioane de euro 883 de milioane de dolari) pentru formarea unui cartel care stabilea preturile la transportul aerian de marfa, transmit DPA si Reuters.

Liviu Dragnea mareste subventiile, fiul sau incaseaza: O firma de porci a ajuns din proprietatea Tel Drum la Valentin Stefan Dragnea, iar PSD a alocat mai multi bani crescatorilor (VIDEO)

Valentin Stefan Dragnea, fiul presedintelui PSD, a achizitionat Ferma Salcia SA prin intermediul unui intermediar direct de la TEL Drum SA, companie de asfaltare din Teleorman despre care presa a scris in.

De ce s-a calugarit fotbalistul Eduard Bandi si cum a ajuns unul dintre cei mai apreciati monahi de pe Muntele Athos

Putini isi mai amintesc astazi de Eduard Bandi, fotbalistul care a jucat la inceputul anilor 2000 la Tractorul Brasov, Rapid Bucuresti si Sheriff Tiraspol, inainte de a lua o decizie surprinzatoare, aceea de a se calugari. Hotararea sa de atunci nu a fost o ratacire de moment, dovada in acest sens fiind ca astazi, la 14 ani distanta, el imbraca tot haina monahala.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )