Libnet.ro
UNICEF

14:16

Topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, in functie de specificul culinar

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, in functie de specificul culinar

Restocracy, un site de evaluare si clasificare a restaurantelor, a desemnat premiile pentru rezultatele inregistrate in anul 2017 a celor mai bune restaurante din Bucuresti. Au fost scoase in prim plan cele mai importante bucatarii nationale si cei mai buni bucatari din Capitala. continuă pe Adevărul

Topul celor mai vizitate atractii turistice. Castelul Corvinilor a condus detasat in 2017, Valea Jiului si Prislop sunt uitate

Castelul Corvinilor a fost cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Hunedoara, conform unui clasament intocmit de Agentia de Dezvoltare Economica si Sociala. Pe lista atractiilor din judet, care au primit peste 850. 000 de oaspeti, nu au fost incluse locuri din Valea Jiului, Ulpia Traiana Sarmizegetusa si Manastirea Prislop.

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman miercuri fara energie electrica

E-Distributie Muntenia intrerupe miercuri alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucures.

Schimbare in topul celor mai valoroase brand-uri ale lumii

Amazon a devenit cel mai valoros brand al lumii, trecand inaintea Apple si Google, conform raportului Brand Finance Global 500 2018. Brandul gigantului e-commerce a crescut cu 42% in ultimul an, pana la valoarea impresionanta de 150,8 miliarde US$.

Cele mai bune bancuri cu scotieni. Ce face un scotian cand ii arde casa? Da beep la pompieri

Pe internet circula nenumarate bancuri care au in prim-plan scotienii. Iata aici o selectie a celor mai amuzante glume despre acestia.

Cele mai bune smoothie-uri pentru slabit

Daca ti-ai propus sa slabesti sanatos si repede, nu ai cum sa nu incerci dieta cu smoothie-uri delicioase, care pot fi preparate usor si iti asigura necesarul de vitamine si minerale. Consumul de fructe si legume in stare lichida usureaza digestia si ajuta organismul sa descompuna substantele nutritive. Afla cele mai bune combinatii!.

JYSK vinde online cu 50% mai mult decat in cel mai performant magazin fizic din Bucuresti, dar tot vrea extinderea in offline

Retailerul de mobila JYSK inregistreaza vanzari cu 50% mai mari in mediul online decat in cel mai performant magazin fizic din Bucuresti, din centrul comercial Vulcan. Vanzarile online reprezinta 7% din cifra de afaceri a retailerului, insa JYSK.

SIF Moldova devine cel mai rentabil emitent din BET-FI

Beneficiind de un avans de 3,99%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 ianuarie - 30 ianuarie, actiunile SIF Moldova SIF2) marcheaza cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), a caror crestere a fost, in aceasta perioada, de 0,25%.

Bucuresti: cel mai activ oras din punct de vedere imobiliar din Romania si cu cele mai scumpe chirii

Bucurestiul a fost, in 2017, cel mai activ oras din punct de vedere imobiliar din Romania si cu cele.

Se opreste alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

E-Distributie Muntenia intrerupe marti alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti .

Zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane marti, temporar, fara energie electrica

E-Distributie Muntenia va intrerupe, marti, alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizie si reparatie, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )