Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai frumoase cascade din Romania FOTO

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai frumoase cascade din Romania FOTO

Momondo a facut topul celor mai frumoase cascade din Romania. Situate n diferite locuri ale tarii, acestea nu trebuie sa fie ratate de turistii iubitori ai naturii. continuă pe Adevărul

Topul celor mai admirati oameni din lume in 2019: Michelle Obama a detronat-o pe Angelina Jolie

A fost intocmit topul celor mai admirati oameni celebri ai planetei pentru anul 2019. Sotia fostului presedinte al Americii, Michelle Obama 55 de ani) a detronat-o pe actrita Angelina Jolie 44 de ani), in timp ce Regina Elisabeta a II-a 93 de ani), in clasamentul pentru Regatul Unit, si fondatorul Microsoft, Bill Gates 63 de ani), isi mentin pozitiile de pe primul loc.

Topul celor mai bogate jucatoare de tenis. Pe ce loc se afla Simona Halep. Surpriza! Cine e pe primul loc

Simona Halep traverseaza cea mai buna perioada a carierei. in anul 2019 a reusit sa castige turneul de la Wimbledon si a devenit a doua cea mai bine platitia jucatoare de tenis din acest an. in clasamentul all time, Simona se afla pe locul 5 in topul incasarilor. Simona Halep, locul 5 in topul celor .

Fabulos. Cine conduce cea mai scumpa masina din Romania

Masini luxoase si femei frumoase - cam la aceste lucruri se rezuma excentricitatile milionarilor de pe plaiurile dambovitene. in schimb, milionarii de peste hotare ori fac pe DJ-ii, ori isi etaleaza.

Concedieri masive, la un post de televiziune din Romania. Angajatii au fost anuntati pe mail ca sunt dati afara

S-au anuntat concedieri masive, la un post de televiziune din Romania. Angajatii au fost anuntati pe mail ca sunt dati afara. Acum, se anunta un proces. Concedieri masive, la un post de televiziune din Romania TelekomSport, postul de sport al celor de la Telekom Romania, a restructurat mai multe pozitii din statia TV. Angajatii au .

Istoria manelelor: De ce se canta mereu de dusmani, jale si bani si care vrea sa fie intelesul celui mai criticat gen muzical din Romania

Neversea, Electric Castle, aceeasi distractiepe manele. Desi sunt foarte multi care critica genul acesta muzical, pare ca in realitatea lucrurile stau alfel. De unde provine maneaua si cum au ingropat regii rostul sau principal? Istoria manelelor: de unde provine Numerosi muzicologi au avut o atentie aparte asupra genului muzical care este acum criticat de multisi .

Cea mai mare firma de turism din Romania se vinde catre un grup german. Ce se va intampla cu clientii

Unul dintre cei mai mari touroperatori din tara noastra a decis vanzarea catre un grup german a tuturor activitatilor de turism derulate in Romania, de la touroperare si retail, la business travel si incoming, a anuntat compania.

Una dintre cele mai mari companii din Romania face concedieri in masa

Una dintre cele mai mari companii din domeniul comunicatiilor a anuntat ca va face concedieri masive in perioada imediat urmatoare, masurile fiind luate in scopul imbunatatiriiinteractiunii cu clientii sai. Anuntul companiei precizeaza insa ca se vor implementa si alte initiative de business.

Afirmatiile oficiale care te fac sa fugi din Romania: Oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem.

Cand un sistem oficial nu functioneaza intr-o tara democratica sau intampina dificultati, un oficial ministerial isi da demisia sau se baga in pamant de rusine. Un roman s-a gandit insa ca manifestarile de civilizatie fata de concetateni sunt o prostie, iar un ton sarcastic e mult mai potrivit. Daniel Osmanovici a fost un jurnalist la .

Unde este situat vulcanul din Romania care se considera stins, dar el este azi in prag sa erupa. Clocoteste in inima tarii

Un vulcan din Romania care se considera stins, este astazi in prag sa erupa. O echipa internationala de cercetatori a descoperit depozite de magma in inima tarii. Unde este situat vulcanul din Romania care se considera stins, dar el este azi in prag sa erupa Un studiu aparut recent in Earth and Planetary Science Letters .

Ecaterina Andronescu anunta noi schimbari la bacalaureat. in ce se vor transforma unele licee din Romania

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, anunta noi schimbari la bacalaureat. Oficialul a mentionat ca Ministerul Educatiei va regandi subiectele examenului maturitatii. O noua lege a educatiei va fi lansata in dezbatere. in ce se vor transforma unele licee din Romania si ce presupune schimbarea anuntata? Ecaterina Andronescu anunta noi schimbari la bacalureat Ecaterina Andronescu a informat .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )