Libnet.ro
UNICEF

15:00

Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Romania, in top 20. Cate tari poti strabate

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Romania, in top 20. Cate tari poti strabate

Henley PartnersCitizen a publicat marti studiul anual al celor mai puternice pasapoarte din lume. Japonia se afla in continuare pe prima pozitie, cu acces la 191 de tari, in timp ce Romania se regaseste in top 20. continuă pe Adevărul

HUAWEI, pe locul 45 in topul celor mai valoroase branduri din lume

HUAWEI a fost inclus in Top 100 Most Valuable Brands si a obtinut recent premii importante pentru unele dintre cele mai recente produse din portofoliu: Huawei MateBook X Pro, Huawei MateBook D 14, Huawei MateBook D 15 si Huawei MatePad Pro.

Bucurestiul a urcat pe locul 7 in topul european al celor mai bune orase din Europa pentru IT

Bucuresti a fost plasat pe locul 7 din 25 de orase europene din punct de vedere al oportunitatilor pentru startup-uri si tehnologie, in clasamentul Tech Cities of the Future realizat de fDi, divizie a Financial.

Ennio Morricone, omul care a definit muzica celor mai tari filme din ultimul secol

Filmele western italienesti au fost doar inceputul. Partiturile sale au transformat groaza si romantismul in opere de arta transcendente. Un ilustru compozitor care a faurit opere de arta,.

Cea mai sexy atleta din lume jubileaza

Cele mai murdare suprafete din lume: le atingi zilnic acasa

Teama de infectare cu noul coronavirus i-a facut pe multi sa devina mai precauti, mai atenti la igiena. Dezinfectantul, fie ca e pentru maini, fie ca e pentru suprafete nu trebuie sa lipseasca nimanui si nu numai in conditii speciale. Iar asta pentru ca lucruri pe care le atingem zilnic, acasa, la birou, la cumparaturi sunt considerate cele mai murdare suprafete din lume.

Cea mai mare surpriza din televiziune! Mihai Gadea, oferta pentru Selly! Vine celebrul vlogger la Antena3?

Selly, pe numele sau Andrei Selaru, este cea mai mare celebritate din generatia sa. Tanarul vlogger are peste 627. 000de vizualizari pe canalul sau de Youtube, iar recent a intrat in oprobiul anumitor specialisti din educatie dupa ce a dezvaluit intr-un material ca sistemul de invatamant din Romania nu ii pregateste pe tineri pentru viata. Selly a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Orasul cu cele mai mari pensii din Romania. Cat castiga aici, in medie, un pensionar

Cea mai mare medie a pensiilor din Romania pentru anul 2019 se gaseste in Bucuresti. Valoarea acesteia este de 1. 500 de lei, cu 37% mai mare decat pensia medie din Botosani.

Cel mai mare contract din istoria sportului, semnat in plina pandemie

Sportul este in criza din cauza problemelor sanitare, dar in continuare sunt cheltuite sume astronomice pentru plata unor vedete.

Mai multe autoturisme din Tulcea, avariate in urma unei vijelii

Patru autoturisme din municipiul Tulcea au fost avariate marti dupa-amiaza, dupa ce arborii din apro.

Eugen a intrat in unitate pentru ultima data. A fost cea mai scurta tura din viata lui. A trecut cu privirea pe la fiecare coleg. E al naibii de greu, copii! Nici nu stiti cat doare!

Eugen a fost o viata intreaga pompier si a uitat numarul de misiuni la care a participat. Cu toate acestea, luni a fost cea mai grea zi pentru el. Pentru ca a fost ultima. inca de dimineata a intrat in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )