Libnet.ro
UNICEF

15:00

Topul celor mai sigure tari din lume. Cum sta Romnia la capitolele securitate, siguranta rutiera si sanatate

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai sigure tari din lume. Cum sta Romnia la capitolele securitate, siguranta rutiera si sanatate

Finlanda, Norvegia si Islanda sunt cele mai sigure tari pentru calatorii, in timp ce tari ca Libia, Afganistan si Somalia sunt cele mai periculoase locuri din lume, potrivit Travel Risk Map 2019, un studiu interactiv realizat de organizatiile International SOS si Control Risks, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Cel mai mare hub din lume WeWork primeste o finantare de 3 miliarde de dolari

Lantul de spatii de colaborative hub-uri) primeste o finantare de 3 miliarde de dolari de la fondul de investitii japonez Softban si devine cel mai mare startup din Statele Unite, la o evaluare de 42 de miliarde de dolari, depasind Airbnb sau SpaceX.

Black Friday 2018 eMAG: Comuna Blagesti a fost detronata in topul celor mai mari comenzi. Ce a cumparat un bucurestean cu 129.600 de lei

Pana la ora 11, comuna bacauana Blagesti se putea lauda cu cea mai mare comanda la eMAG din toata tara, in valoare de 46. 929 lei. Aceasta a fost detronata la scurt timp de Bucuresti, oras in care s-a inregistrat o comanda achitata online de aproape 130. 000 de lei.

Faze tari: Reactiile strainilor la un clip surprins n Vaslui: Nu e de mirare ca Borat s-a filmat n Romnia; Samuel Stanciu din Timis a gasit 95.000 de euro ntr-o mobila la mna a doua; Poftiti la cea mai mare petrecere din lume a nevestelor din plastic! nt

Jobul care presupune fumatul de marijuana si calatoritul. Care e salariul. O companie din California angajeaza ambasadori care sa calatoreasca si sa fumeze marijuana pentru a. Cercetatorii au creat in laborator o 'inima' care are puls asemenea unei inimi naturale. O echipa de cercetatori din Germania a crescut benzi de.

Black Friday 2018 eMAG: Cum poti castiga un Mercedes daca faci cumparaturi in timpul celor mai mari promotii din an

Mastercard,impreuna cueMAG, lanseaza de Black Friday o noua campanie de promovare a platilor electronicein randul consumatorilor din Romania.

INFOGRAFIC Romnia este a doua cea mai ieftina tara din UE. Care este cea mai scumpa / Topul european al preturilor la bunuri si servicii

Romania este a doua cea mai ieftina tara din UE in privinta preturilor la produse si servicii, in raport cu media europeana. Astfel, potrivit ultimului raport al Consiliului Concurentei, publicat joi, in 2017, nivelul general al preturilor din Romania se afla la 48,4% din media europeana, cel mai redus nivel, dupa cel inregistrat in Bulgaria 44%).

Cei mai apreciati 10 Luxury Travel Influenceri din lume!

Ei sunt oamenii care si-au dat demisia si au lasat in urma jobul dintr-un birou pentru a putea calatori si descoperi lumea-n lung si lat. Au riscat totul, iar acum au lumea la picioare. Iata 10 dintre cei mai cunoscuti bloggeri de calatorii.

HOROSCOP. Cei mai seducatori barbati din zodiac

Trei dintre zodiile horoscopului detin secrete importante in Arta seductiei. Acesti barbati sunt cuceritori, sarmanti si orgoliosi. Iti propunem un Top 3 ai celor mai atragatori barbate ai zodiacului: 1. Barbatul.

Max, cel mai iubit urs din Romania, si-a imbogatit stapanul cu 40.000 de euro. Cum a fost posibil...

Max, cel mai iubit urs din Romania, care a fost chinuit groaznic de fostul sau proprietar, care l-a orbit intentionat si i-a pilit coltii pentru a-l face sa stea la poze, s-a stins din viata marti. Fostul.

De ce a scazut cotatia bitcoin la cel mai mic nivel din ultimul an

Cotatia bitcoin a scazut cu mai mult de 12%, atingand cel mai slab nivel din mai mult de un an. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat sub 5500 de dolari 5495 de dolari la momentul redactarii acestui articol), departe de nivelul pe care l-a atins in timpul ascensiunii de la sfarsitul anului 2017.

Bitcoin se prabuseste. A scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bitcoin a scazut miercuri la cel mai redus nivel din ultimul an, sub un prag de sprijin de 6. 000 de dolari pe unitate, provocand un val de vanzari pe piata monedelor digitale, transmite Reuters. Astfel, bitcoin a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )