Libnet.ro
UNICEF

08:30

Topul firmelor private cu cele mai mari datorii. Cine sunt cei care si-au construit afacerile pe credit

Antena3 Antena3,
Topul firmelor private cu cele mai mari datorii. Cine sunt cei care si-au construit afacerile pe credit

Marile companii din Romania sunt ridicate pe datorii uriase. Cele mai mari 50 de societati comerciale au impreuna datorii de peste 60,95 de miliarde de lei, potrivit veniturilor de anul trecut. Iar 39 de miliarde. continuă pe Antena3

Angajatii de la stat cu cele mai mari venituri. Cine e bugetarul cu venit de 100.000 de euro

Consiliile de Administratie si Adunarile Generale ale Actionarilor continua sa fie surse de bani, arata editia de maine a Jurnalului National. Vezi in materialul video de mai sus cine sunt cei care castiga.

Topului Fortune Global 500: Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania

Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania, potrivit unor clacule ZF pe baza topului Fortune Global 500. Aceeasi situatie se regaseste si la nivel de top 100, unde 35 din cei mai.

Cele mai mari cladiri din lume

Printre cele mai mari cladiri din lume se numara si Palatul Parlamentului din Bucuresti. Impozanta constructie se afla pe locul 38, insa figureaza pe locul 2, ca si constructie cu scop administrativ, dupa Pentagon.

Cine sunt angajatii de la stat cu cele mai mari venituri

In timp ce majoritatea bugetarilor se lupta pentru salarii mai mari, exista angajati care n-au grija zilei de maine. Ba mai mult, salariile pe care acestia le primesc ar putea face invidios orice angajat de la.

Cine sunt politistii cu cele mai mari salarii din IPJ Valcea

Doi dintre sefii Inspectoratului Judetean de Politie IPJ) Valcea se numara in prezent printre cei mai bine remunerati politisti din intreaga tara, acestia realizand anul trecut venituri de peste 80 000 de lei.

REVISTA PRESEI. Cum arata topul oraselor romanesti cu cele mai accesibile locuinte

Din ziarele de joi, aflam ce parere au politicienii despre proiectul legislativ care le-ar putea permite primarilor care au primit condamnari cu suspendare sa isi pastreze mandatele, in 1990, din ordinul lui Ion Iliescu, s-au aruncat 2. 200 de fiole cu substante chimice de lupta, asupra populatiei Capitalei, dar si care este topul oraselor cu cele mai accesibile locuinte din Romania.

Cele mai proaste filme cu cele mai mari bugete de productie VIDEO

Realizarea unui film poate fi extrem de costisitoare, iar uneori investitia se dovedeste a fi un succes, dar exista si cazuri in care este un esec total. Site-ul cheatsheet. com a intocmit o lista a celor mai scumpe filme care au dezamagit.

Simona Halep a depasit una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din istorie

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a depasit suma de noua milioane de dolari obtinuta din tenis, dupa ce a disputat, duminica, finala Rogers Cup. Halep a primit suma de 227. 640 de dolari dupa finala de la.

Topul celor mai mari companii din Nord-Vestul Romaniei

Mol Romania, Silcotub si Eaton Electro Productie sunt cele mai mari companii din zona nord-vest a Romaniei, in functie de cifra de afaceri raportata pe 2014, conform datelor oferite de platforma RisCo.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2096 seconds )