Libnet.ro
UNICEF

14:16

Topul tarilor din Uniunea Europeana cu cele mai mari deficite comerciale. Importurile din Franta si Marea Britanie depasesc cu zeci de miliarde exporturile

Adevărul Adevărul,
Topul tarilor din Uniunea Europeana cu cele mai mari deficite comerciale. Importurile din Franta si Marea Britanie depasesc cu zeci de miliarde exporturile

Deficitele comerciale din Franta, Marea Britanie si Grecia, adica diferenta dintre exporturile si importurile realizate de aceste tari, se ridica la zeci de miliarde de euro dupa primele cinci luni din 2013, cele trei state ocupand primele trei locuri intr-un clasament al membrelor Uniunii Europene UE) cu balante comerciale negative. continuă pe Adevărul

Una din cele mai mari capturi de droguri din Europa. Prafurile valoreaza 1,3 miliarde euro

Una dintre cele mai mari capturi de droguri sintetice din Europa, de peste un miliard de euro, a fost anuntata de Belgia, dupa ce procuratura din aceasta tara a finalizat o ancheta demarata de trei state.

Actiunile CME au avansat cu 11,8%, inregistrand printre cele mai mari cresteri pe bursa din Praga dupa demisia lui Sarbu

Actiunile grupului american Central Europeana Media Enterprises CME), proprietarul Pro TV, au incheiat sesiunea de ieri la un pret per actiune de 85 de coroane cehesti 3,3 euro), mai mult cu 11,84% fata de sedinta anteriora, CME inregistrand astfel a.

incepe livrarea ajutoarelor de la Uniunea Europeana

Aproximativ 70. 000 de buzoieni, someri, persoane cu handicap grav si accentuat, pensionari cu venituri sub 400 de lei si veterani de razboi, vor primi si anul acesta alimente de la Uniunea Europeana.

O tara din Europa renunta DEFINITIV la Uniunea Europeana!

Islanda intentioneaza sa renunte definitiv la procesul de aderare la Uniunea Europeana, in conditiile in care Bruxelles-ul se pregateste sa-i impuna sanctiuni ca urmare a diferendului privind pescuitul, a.

MTV Video Music Awards. Vezi aici cele mai bune 10 show-uri live din toate timpurile!

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in muzica va avea loc duminica, 25 august, in Barclays Center, Brooklyn, New York, pentru a premia cele mai bune videoclipuri lansate in anul precedent. MTV Video Music Awards si ale sale multe momente memorabile isi vor schimba prefixul, ajungand la cea de-a 30-a editie. De la .

Cele mai rele 9 alimente pe care le poti manca

Nu intotdeauna poti face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste alimentatia ta. Insa, daca esti suficient de atent, poti limita numarul greselilor alimentare. Iata o lista cu cele mai pacatoase 9 alimente pe.

Sulfina Barbu: Pretentiile celor din Miscarea Populara sunt cam mari

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, sambata seara, la Zlatna, ca pretentiile celor din Miscarea Populara sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta acestia, ea precizand ca din Organizatia de Femei a PDL nu au existat plecari spre.

TOP: cele mai tehnologizate hoteluri din lume

Roboti care transporta bagajeze, smartphone-uri in loc de chei si lifturi care pun muzica in functie de numarul oamenilor. Acestea sunt doar cateva dintre suprizele cu care ii intampina pe oaspeti cele mai tehnologizate hoteluri din lume, potrivit CNN .

Am vizitat cateva dintre cele mai frumoase vile din Bucuresti: care este preferata ta?

In ultimele 3 luni Wall-Street. ro a vizitat cateva dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Bucuresti. Iti propunem sa faci alaturi de noi un tur retrospectiv prin o parte din cladirile emblema ale Romaniei.

FOTO VIDEO Cele mai inspaimantatoare masti din filmele de groaza

Filmele de groaza au incercat dintotdeauna sa aduca o nota de suspans, mai ales prin aparitiile personajului principal care, de cele mai multe ori, isi ascunde chipul in spatele unei masti. De altfel, acesti criminali fictivi raman intipariti in memoria spectatorilor tocmai datorita mastilor purtate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )