Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multi lideri europeni cer lansarea de coronabonduri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tot mai multi lideri europeni cer lansarea de coronabonduri

Liderii din noua tari europene, printre care presedintele francez Emmanuel Macron si premierul italian Giuseppe Conte, au lansat un apel la emiterea de coronabonduri, care sa atraga fonduri importante in conditiile crizei generate de pandemia de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Tot mai multi vranceni in carantina si izolare la domiciliu

Pana marti, pe teritoriul Romaniei au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus).

Capcana din spatele amanarii ratelor. Cum se pacalesc singuri cei mai multi romani

Cumpatarea reprezinta intotdeauna varianta optima cand vine vorba de siguranta financiara. Florin Citu atrage atentia asupra faptului ca amanarea platii ratelor nu inseamna iertare! De aceea, recomandarea ministrului Finantelor este ca, atunci cand persoanele cu credite la banca vor inainta cererea de amanare a platii acestora, sa mearga initial pe o luna sau doua si .

Facebook face fata tot mai greu ... izolarii utilizatorilor

Cea mai mare retea de socializare incepe sa aiba probleme din cauza faptului ca utilizatorii au tot mai mult timp liber. Chestiunea ar fi amuzanta daca in spatele ei nu s-ar afla o situatie dramatica. Timpul petrecut de utilizatorii Facebook de cand sunt obligati sa stea acasa din cauza pandemiei COVID-19 a crescut semnificativ, iar asta creeaza probleme pentru infrastructura companiei americane. in tarile cel mai lovite de pandemie, unde s-au luat si cele mai multe masuri de izolare sociala, precum Italia, timpul petrecut pe Facebook a crescut si cu 70%. Tot aici, gradul de utilizare a functiilor de comunicare, in scris, audio si video, a crescut cu 50%.

Petronela Rotar, mesaj emotionant in timpul pandemiei de COVID-19: Am stat de vorba cu mai multi oameni care au contactat virusul si s-au imbolnavit

Autoarea Petronela Rotar a postat un mesaj emotionant pe contul de Facebook. Scriitoarea a discutat cu mai multi prieteni si cunostinte, testate pozitiv pentru COVID-19 si a impartasit cateva vesti bune in.

Romania va testa mai multi suspecti de coronavirus: Cum se schimba criteriile de testare

Romania ar urma sa testeze mai multi suspecti de coronavirus. Institutul National de Sanatate Publica a decis luni sa largeasca categoriile de persoane testate, dupa numeroase apeluri ale medicilor in acest sens. Toti pacientii internati in spitale care au simptome de infectii respiratorii acute vor fi testati, la fel si personalul medical care intra in contact cu cazuri confirmate cu coronavirus. in tara noastra au fost facute putin peste 10. 000 de teste, in timp ce in alte tari, numarul persoanelor testate este de ordinul zecilor de mii.

GCS: Varsta medie a pacientilor diagnosticati cu COVID-19 este de 45 de ani; cei mai multi au intre 19 si 50 de ani

Varsta medie a pacientilor diagnosticati, pana in prezent, in Romania, cu noul coronavirus este de aproximativ 45 de ani, cel mai mare procent reprezentandu-l persoanele cu varste cuprinse intre 19 si 50 de ani 60%).

Coronavirusul ucide mai multi barbati decat femei, din cauza viciilor

Fumatul, consumul de alcool si starea de sanatate in general mai proasta face ca numarul barbatilor rapusi de coronavirus sa fie mai mare decat cel al femeilor, noteaza CNN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )