Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

România Liberă România Liberă,
Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca . continuă pe România Liberă

Sectorul automotiv, tot mai afectat de COVID-19. Mai multe fabrici au fost inchise iar scaderea de vanzari ar putea fi de ordinul milioanelor

Mai multi constructori majori de masini si de componente de automobile au inceput sa-si inchida fabricile din Italia si sa relocheze angajatii, arata Reuters. Fiat Chrysler a anuntat ca-si va reduce.

Sectorul automotiv, tot mai afectat de COVID-19. Mai multe fabrici au fost inchise, iar scaderea de vanzari ar putea fi de ordinul milioanelor de unitati

Mai multi constructori majori de masini si de componente de automobile au inceput sa-si inchida fabricile din Italia si sa relocheze angajatii, arata Reuters. Fiat Chrysler a anuntat ca-si va reduce.

Gestul Stefaniei la Asia Express l-a scos din minti pe Speak. Ce a facut cu mai multi barbati: Ne despartim

Tensiuni mari in echipa lui Speak si a Stefaniei! Cantaretul s-a enervat la culme din cauza unui gest extrem de nepotrivit din partea tinerei. Ce s-a intamplat intre cei doi si ce le-a stricat zenul amorezilor? Asia Express: Gestul Stefaniei l-a scos din minti pe Speak Tensiunile in urma probelor si a conditiilor grele se .

Mai multi membri ALDE din Arges se alatura Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

Mai multi membri ai ALDE din organizatii locale din Arges se alatura Partidului Puterii Umaniste social-liberal).

Trafic intens la Vama Nadlac. Autoritatile spun ca e normal. Mai multi romani au refuzat sa intre in carantina fiind necesara interventia mascatilor

Sute masini stau la coada, la Vama Nadlac, pentru a intra in Romania. Potrivit publicatiei locale, Aradon. ro, mai multe persoane s-au blocat intr-un centru de carantina fiind necesara chemarea.

Coronavirus in Spania: Numarul persoanelor infectate se apropie tot mai mult de 2.000

La momentul redactarii acestui articol, in Spania a fost raportat un numar total de 1. 674 de cazuri de infectari cu coronavirusul COVID-19, cu aproape 500 de noi cazuri mai mult decat luni. Comparativ cu.

Turcia vrea mai multi bani de la Uniunea Europeana pentru gazduirea migrantilor, pe langa miliardele primite pana acum. Ce conditii i s-au pus (FOTO, VIDEO)

Presedintele turc, Tayyip Erdogan, va cere Uniunii Europene si NATO suport financiar, politic si militar aditional, insa doar daca nu va mai incuraja trecerea migrantilor in Grecia,.

CORONAVIRUS. Persoanele in varsta, tot mai expuse la epidemie daca se decide inchiderea scolilor

Inchiderea scolilor ar putea obliga parintii sa apeleze la rudele mai in varsta pentru ingrijirea copiiilor, expunandu-i pe acestia la infectie. Se asteapta ca bunicii sa fie cei care vor prelua aceasta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )