Libnet.ro
UNICEF

08:00

CORONAVIRUS. Persoanele in varsta, tot mai expuse la epidemie daca se decide inchiderea scolilor

B1 B1,
CORONAVIRUS. Persoanele in varsta, tot mai expuse la epidemie daca se decide inchiderea scolilor

Inchiderea scolilor ar putea obliga parintii sa apeleze la rudele mai in varsta pentru ingrijirea copiiilor, expunandu-i pe acestia la infectie. Se asteapta ca bunicii sa fie cei care vor prelua aceasta. continuă pe B1

MARE ATENTIE! NU vei mai primi PENSIA daca vei iNCALCA aceste CONDITII! ANUNTUL facut de CASA NATIONALA DE PENSII

Mare atentie! Pensionarii romani risca sa nu mai primeasca pensia daca nu erspecta aceste reguli. Ti se suspenda imediat pensia! Ce nu mai ai voie sa faci? Nu vei mai primi banii Pe site-ul Casei.

Coronavirus: Persoanele peste 70 de ani ar putea fi interzise pe stadioane Masura ar afecta un antrenor

Presa engleza scrie despre faptul ca persoanele cu varsta peste 70 de ani ar putea sa fie interzise pe stadioanele din Premier League, ca o masura de a lupta imporiva extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus, informeaza lequipe. fr.

Digi24: 6 sfaturi pe care sa le ignori, daca vrei sa te protejezi de coronavirus. iti pot face mai mult rau decat bine

Coronavirusul s-a raspandit in mai multe tari din intreaga lume si nu exista in prezent un tratament specific cunoscut. Acest lucru a dus la aparitia unor sfaturi pentru protectia impotriva coronavirusului. Multe sunt inutile, dar inofensive, in timp ce altele sunt de-a dreptul periculoase, relateaza BBC. Iata cateva dintre cele mai raspandite sfaturi distribuite online de care nu trebuie sa tineti cont.

Coronavirus: Administratia Penitenciarelor interzice vizita rudelor detinutilor daca acestea au febra sau tusesc

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a decis noi masuri de protectie a personalului si a detinutilor, in contextul coronavirusului, astfel ca nu mai permit vizita rudelor care au simptome de afectiuni respiratorii. Cei care au fost in zone contaminate vor amana vizita la penitenciar.

Coronavirus |Cum arata cel mai sumbru scenariu pentru Romania si ce masuri iau autoritatile

Autoritatile din Romania au pregatit patru scenarii in cazul in care infectiile cu coronavirus se extind in Romania. Cel mai sumbru dintre ele arata peste 2000 de imbolnaviri, iar pentru fiecare etapa trebuie sa existe masuri.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )