Libnet.ro
UNICEF

15:00

Toti romanii care au card la aceasta banca trebuie sa stie asta. Mesajul transmis astazi de institutie

Antena3 Antena3,
Toti romanii care au card la aceasta banca trebuie sa stie asta. Mesajul transmis astazi de institutie

ING Romania va returna comisioanele aferente retragerilor de numerar de la bancomatele altor banci, efectuate sambata de catre proprii clienti, si va suporta costurile aditionale generate de. continuă pe Antena3

Ai card la aceasta banca? Te faci de ras daca incerci sa platesti cu el: probleme enorme

ING are probleme serioase si posesorii de carduri nu pot plati sau retrage bani de la bancomate. Nici serviciile de Home Bank ale IGN nu functioneaza, scrie playtech. roProblemele ING au fost sesizate de clienti pe.

Anuntul facut de Samsung! Toti posesorii celor mai noi telefoane trebuie sa faca asta imediat

Scandalul noilor telefoane Samsung continua. Dupa ce au fost raportate mai multe cazuri in care explozia Note 7 a provocat pagube serioase, Samsung ii roaga pe cei care au cumparat telefonul sa nu il mai.

MAE atentioneaza romanii care calatoresc in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care calatoresc in Republica Elena ca in urma cantitatilor mari de precipitatii inregistrate in cursul zilei de 7 septembrie 2016, regiunile Messinia, Laconia si zona de est a Salonicului au fost puternic afectate, iar Secretariatul General pentru Protectie Civila a declarat stare de urgenta pentru zonele afectate, pentru o perioada de 6 luni pana la 7 martie 2017).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )