Libnet.ro
UNICEF

18:30

Toti romanii care se vaccineaza in etapa a doua: cine sunt lucratorii din domenii cheie, esentiale

Playtech Playtech,
Toti romanii care se vaccineaza in etapa a doua: cine sunt lucratorii din domenii cheie, esentiale

Peste doar cateva zile, Romania va intra in etapa a doua de vaccinare impotriva noului coronavirus. Dupa ce au fost vaccinate cadrele medicale, urmeaza bolnavii cronici si lucratorii din. continuă pe Playtech

Medicul Valeriu Gheorghita, veste buna pentru romani. Cine sunt pacientii care au prioritate la cea de-a doua etapa de vaccinare

Noul an vine cu vesti bune pentru romani. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a anuntat cand va incepe cea de-a doua etapa de vaccinare, dar si cine va putea beneficia de serul mult asteptat. Potrivit medicului, persoanele cu urmatoarele boli cronice vor putea sa se vaccinee incepand cu data de 15 ianuarie. Ce se intampla .

Ce se intampla cu romanii care se vor vaccina, de fapt. Ce beneficiu vor avea

18 ianuarie este data in care incepe a doua etapa de vaccinare anti-COVID. intr-un interviu la televiziune, doctorul Valeriu Gheorghita a numit categoriile de oameni care vor fi imunizati in aceasta etapa. Adriana Pistol: Persoanele vaccinate nu vor mai fi carantinate. Libertate garantata pentru romanii care se vor vaccina anti-COVID A doua faza a procesului .

Alimentele expirate pe care le poti manca, de fapt, fara sa ti se faca rau. Toti romanii fac aceasta greseala la cumparaturi

Exista o lista de alimente expirate pe care le poti manca, de fapt, fara sa ti se faca rau. Toti romanii fac aceasta greseala la cumparaturi. Despre ce greseala este vorba, cititi in articolul de mai jos. Sigur nu stiai asta. Exista o lista de alimente ce pot fi mancate dupa ce au expirat. Care .

Leguma saraca in calorii care e aur pentru sanatate, de fapt. Toti romanii trebuie sa o consume iarna

In plina iarna, medicii recomanda romanilor sa consume cat mai multe alimente bogate in nutrienti pentru a-si intari imunitatea. Mihaela Bilic, celebra specialista in nutritie, iti spune care este leguma saraca in calorii, dar care e aur pentru sanatate, de fapt. Leguma saraca in calorii, dar bogata in nutrienti in sezonul rece, organismul are nevoie .

Elixirul sanatatii pe care toti romanii trebuie sa il ia, zilnic. E aur pentru creierul tau

Bogat in acizi grasi Omega-3, importanti pentru a-ti mentine o stare de sanatate buna, uleiul de peste este unul dintre cele mai frecvente suplimente alimentare. Daca o sa strambati din nas cand va ganditi la gustul lui, trebuie sa stiti din capul locului ca nu intra in discutie o asemenea reactie. Stiinta, in evolutia ei, .

Tara care vaccineaza oameni la cerere. Mii de romani o frecventeaza in fiecare weekend

Oamenii care dispun de resurse financiare din Marea Britanie pot sa zboare in Emiratele Arabe Unite ca sa isi faca mai repede vaccinul de coronavirus, altminteri ar trebui sa astepte mai mult in propria tara, noteaza The Telegraph. De asemenea, de acelasi beneficiu ar putea sau au avut parte si sportivi sau vedete din mai .

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cine sunt elevii care ar putea ajunge prima oara in banci

Subiectul redeschiderii scolilor si reluarii cursurilor a fost discutat in cursul serii de ieri de catre ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Acesta a anuntat ca exista mai multe scenarii care se pot adopta pentru revenirea elevilor in banci, toate acestea depinzand insa de evolutia ratei de infectare. Cand vor afla elevii scenariul dupa care vor functiona .

Surpriza momentului pentru Dacia: s-a aflat acum si toti romanii trebuie sa stie

Germanii au Volkswagen, francezii au Renault sau Peugoet, iar romanii au Dacia. Sunt multe motive pentru care marca autohtona a ramas preferata romanilor. Dacia a ramas masina preferata a.

Vestea momentului de la Kaufland: e pentru toti romanii, in toate magazinele

Kaufland are o veste foarte buna pentru toti clientii sai din tara. Ultimele oferte de la Kaufland se aplica in toate magazinele pe care lantul de hypermarketuri le are in momentul de.

Alimentul plin de vitamina C care a detronat lamaia. Greseala fatala facuta de romanii care il evita

In plina pandemie, toata lumea este interesata sa isi intareasca imunitatea. Medicii spun acum care este alimentul plin de vitamina C care a detronat chiar si lamaia. Din pacate, romanii nu il consuma in cantitati suficiente. Alimentul bogat in vitamina C E iarna, iar pandemia de coronavirus face ca toti romanii sa isi indrepte atentia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )