Libnet.ro
UNICEF

17:15

Trafic intrerupt in Tunelul de sub Canalul Manecii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trafic intrerupt in Tunelul de sub Canalul Manecii

Traficul a fost intrerupt sambata, dupa un incident in Tunelul de sub Canalul Manecii, fiind detectat fum intr-unul dintre tuneluri, au anuntat societatile Eurotunnel si Eurostar pe Internet, transmite AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Incendiu in tunelul de sub Canalul Manecii. Traficul a fost intrerupt

Traficul a fost intrerupt sambata, dupa un incident in Tunelul de sub Canalul Manecii, fiind detectat fum intr-unul dintre tuneluri, au anuntat societatile Eurotunnel si Eurostar pe Internet, transmite.

Trafic suspendat in Tunelul de sub Canalul Manecii, in urma unui incident

Traficul a fost intrerupt sambata, dupa un incident in Tunelul de sub Canalul Manecii, fiind detectat fum intr-unul dintre tuneluri, au anuntat societatile Eurotunnel si Eurostar pe Internet, transmite AFP.

Moise Guran: Pretul autostrazii Comarnic-Brasov, comparabil cu al tunelului de sub Canalul Manecii

Contractul pentru autostrada Comarnic Brasov trebuie semnat pana pe data de 15 februarie, cu termen de incepere a lucrarilor 15 aprilie, sau se va trece la selectarea unui alt constructor, a anuntat premierul.

Circulatia feroviara intrerupta in Canalul Manecii dupa ce un tunel s-a umplut cu fum

Circulatia trenurilor Eurostar, care fac legatura intre Franta si Marea Britanie, a fost suspendata, dupa ce unul dintre tuneluri s-a umplut cu fum. Trenurile aflate pe traseu s-au intors in garile de unde au.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )