Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traficul rutier pe autostrada Bucuresti Constanta a fost restrictionat din cauza unui accident

România Liberă România Liberă,
Traficul rutier pe autostrada Bucuresti Constanta a fost restrictionat din cauza unui accident

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca, din cauza unui accident rutier, a doua banda a autostrazii Bucuresti-Constanta este restrictionata la kilometrul 53 si se circula pe prima banda pe sensul catre Capitala. continuă pe România Liberă

Traficul pe autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti se desfasoara ingreunat, din cauza unei ploi torentiale

Update: Traficul pe autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti se desfasoara ingreunat, luni la pranz, din cauza unei ploi torentiale, politistii recomandandu-le soferilor sa fie prudenti, sa.

Accident pe Autostrada Bucuresti-Pitesti: Traficul rutier este restrictionat

Traficul rutier pe autostrada A1 pe sensul de mers Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 27, se desfasoara, sambata dimineata, doar pe banda a doua deoarece prima banda este blocata din cauza unui accident.

Tragedie in Argentina! Un fan a fost aruncat din tribuna si a murit la spital

Tragedie la meciul dintre Belgrano si Talleres 1-1), din Argentina. Unul dintre spectatori,Emanuel Balbo 22 de ani),a fost aruncat din tribuna si a murit, scrie DigiSport. Tatal fanului a explicat.

Antrenorul CSM Bucuresti, socat dupa meciul din Ungaria: Paula Ungureanu a primit un litru de urina in cap. 5.000 de nazisti ultrasi i-au strigat: Du-te acasa, animal, tigan, orfan!

Per Johansson, antrenorul CSM Bucuresti, a postat pe Facebook un mesaj in care s-a aratat de-a dreptul socat de modul in care a fost primita echipa sa in Ungaria. Isteria a fost totala.

CSM Bucuresti isi afla adversara din semifinalele Ligii Campionilor (14:00)

Urmariti in timp real in aceasta pagina incepand cu ora 14:00 tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, asa numitul Final Four.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )