Libnet.ro
UNICEF

11:00

CSM Bucuresti isi afla adversara din semifinalele Ligii Campionilor (14:00)

Online Sport Online Sport,
CSM Bucuresti isi afla adversara din semifinalele Ligii Campionilor (14:00)

Urmariti in timp real in aceasta pagina incepand cu ora 14:00 tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, asa numitul Final Four. continuă pe Online Sport

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din semifinalele Ligii Campionilor

Am transmis in timp real in aceasta pagina incepand cu ora 14:00 tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, asa numitul Final Four gazduit de Budapesta. CSM Bucuresti putem spune ca a avut sansa la tragere si are o buna oportunitate de a juca pentru al doilea an consecutiv finala evitand cei mai puternici adversari.

CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin: Fanii lui Ferencvaros le-au atacat cu monede pe romance la pauza meciului

CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, competitie pe care a castigat-o in sezonul trecut. Campiona Romaniei s-a impus la Budapesta cu in.

CSM si-a aflat adversara din semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti va juca in Final Four-ul Ligii Campionilor pe 6 si 7 mai la Budapesta, unde va incerca sa-si apere trofeul castigat anul trecut.

Antrenorul CSM Bucuresti, socat dupa meciul din Ungaria: Paula Ungureanu a primit un litru de urina in cap. 5.000 de nazisti ultrasi i-au strigat: Du-te acasa, animal, tigan, orfan!

Per Johansson, antrenorul CSM Bucuresti, a postat pe Facebook un mesaj in care s-a aratat de-a dreptul socat de modul in care a fost primita echipa sa in Ungaria. Isteria a fost totala.

Sa ne ferim de unguroaice: CSM isi afla, astazi, adversara din Final Four. De ce Gyor e de evitat. Prezentarea echipelor

CSM Bucuresti, detinatoarea Ligii Campionilor, a ajuns pentru al doilea sezon la rand in Final Four, iar astazi, de la ora 14. 00, isi afla adversara din urmatorul meci 6 mai).

Manager CSM Bucuresti: Ne doream Vardar

Marti dupa-amiaza au aparut si primele reactii in tabara formatiei CSM Bucuresti dupa tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor.

LIVE Ferencvaros - CSM Bucuresti in sferturile Ligii Campionilor (17:45)

CSM Bucuresti se afla la un singur pas de calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor, iar ultimul obstacol se numeste Ferencvaros Budapesta. Campioana Romaniei si a Europei a castigat mansa tur, cu 30-25, si are o sansa buna de a merge mai departe.

LIVE Ferencvaros - CSM Bucuresti in sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucuresti se afla la un singur pas de calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor, iar ultimul obstacol se numeste Ferencvaros Budapesta. Campioana Romaniei si a Europei a castigat mansa tur, cu 30-25, si are o sansa buna de a merge mai departe.

CSM Bucuresti va intalni HC Vardar Skopje in semifinalele Ligii Campionilor, handbal feminin

CSM Bucuresti si-a aflat astazi adversara la semifinala Campionatului Mondial la handbal feminin. CSM Bucuresti va intalni HC Vardar, Macedonia.

HANDBAL. CSM Bucuresti, in semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti, campioana Romaniei si detinatoarea Ligii Campionilor, a invins, sambata, echipa Ferencvaros Budapesta cu 27-26 14-15) si s-a calificat astfel, in semifinalele celei mai importante competitii europene la nivel de cluburi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )