Libnet.ro
UNICEF

20:00

Antrenorul CSM Bucuresti, socat dupa meciul din Ungaria: Paula Ungureanu a primit un litru de urina in cap. 5.000 de nazisti ultrasi i-au strigat: Du-te acasa, animal, tigan, orfan!

B1 B1,
Antrenorul CSM Bucuresti, socat dupa meciul din Ungaria: Paula Ungureanu a primit un litru de urina in cap. 5.000 de nazisti ultrasi i-au strigat: Du-te acasa, animal, tigan, orfan!

Per Johansson, antrenorul CSM Bucuresti, a postat pe Facebook un mesaj in care s-a aratat de-a dreptul socat de modul in care a fost primita echipa sa in Ungaria. Isteria a fost totala. continuă pe B1

Ce a schimbat la echipa antrenorul suedez care a preluat CSM Bucuresti. Oana Manea a recunoscut totul

CSM Bucuresti s-a calificat in Final Four-ul Ligii Campionilor, dupa ce inaintea celor doua meciuri din sferturi a schimbat antrenorul.

DEZVALUIRE Ce l-a socat pe suedezul Per Johansson cand a preluat CSM Bucuresti. Doar in estul Europei se mai intalneste asa ceva

Performansa fetelor de la CSM Bucuresti, de a accede in Final Four-ul Ligii Campionilor, nu poate fi despartita de schimbarea antrenorului.

LIVETEXT Ferencvaros - CSM Bucuresti, ora 17.45. Campioana Romaniei si a Europei joaca pentru a intra din nou in Final Four-ul Ligii Campionilor

Dupa ce s-a impus in meciul tur cu 30-25, CSM Bucuresti joaca azi returul cu Ferencvaros si are o sansa mare de a prinde turneul final al Ligii Campionilor.

LIVETEXT Ferencvaros - CSM Bucuresti, Meci incins la Budapesta. Calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor se joaca

Dupa ce s-a impus in meciul tur cu 30-25, CSM Bucuresti joaca azi returul cu Ferencvaros si are o sansa mare de a prinde turneul final al Ligii Campionilor.

Calificare cu scuipati! CSM Bucuresti a invins-o pe Ferencvaros si la Budapesta, intr-un meci in care fanii maghiari au agresat-o pe Paula Ungureanu

Dupa ce s-a impus in meciul tur cu 30-25, CSM Bucuresti a invins si la Budapesta, scor 27-26 si s-a calificat in Final Four-ul Ligii Campionilor.

Meci de mare risc in Liga Campionilor la handbal feminin: CSM Bucuresti va fi asteptata de 6.000 de suporteri care vor incuraja frenetic fetele de la Ferencvaros

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti va juca in aceasta seara returul din sferturile Ligii Campionilor in deplasare la Budapesta impotriva lui Ferencvaros. in meciul tur de la Bucuresti, ca.

Calificare in Final Four pentru CSM Bucuresti! Victorie si la Budapesta, dupa o partida de exceptie cu Ferencvaros

CSM Bucuresti s-a calificat, sambata, la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a invins formatia maghiara Ferecnvaros TC-Rail Cargo Hungaria cu scorul de 27-26 14-15), la.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti s-a calificat in Final Four pentru al doilea an consecutiv

CSM Bucuresti, campioana en-titre a Europei, s-a calificat, sambata, pentru al doilea an consecutiv in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Dupa ce castigase mansa tur la o diferenta de cinci goluri 30-25), CSM s-a impus si in deplasare, 27-26, contra FTC Budapesta.

CSM Bucuresti s-a calificat in Final Four-ul Ligii Campionilor

Campioanele Europei de la CSM Bucuresti si-au respectat blazonul si au invins-o pe Ferencvaros Budapesta, cu 27-26, in mansa retur a sferturilor Ligii Campionilor, dupa ce in turul de la Bucuresti se impusesera la cinci goluri diferenta.

Posibilele adversare pentru CSM Bucuresti in semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in Final Four-ul Ligii Campionilor si interesant este ca lista celor patru semifinaliste este aceeasi cu cea din 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )