Libnet.ro
UNICEF

21:45

Tragedie intr-o familie din Satu Mare. O femeie a murit dupa ce o bucata dintr-un flex i-a sectionat gatul

Antena3 Antena3,
Tragedie intr-o familie din Satu Mare. O femeie a murit dupa ce o bucata dintr-un flex i-a sectionat gatul

Un accident ciudat a provocat o tragedie intr-o familie din Satu Mare. Un barbat si-a omorat din greseala sotia, chiar sub privirile fiicei lor. Omul lucra cu un flex in curte, iar piatra aparatului s-a spart. continuă pe Antena3

Aparitii ciudate pe zidurile unei biserici din Satu Mare: draci care fumeaza si femei dezbracate calare pe un magar, printre sfinti ortodocsi

O biserica din judetul Satu Mare adaposteste picturi ce frizeaza canoanele ortodoxismului, infatisand diavoli cu coarne si o femeie dezbracata, personificarea ciumei, potrivit specialistilor in iconografie.

Satu Mare. Accident rutier cu trei raniti grav

Un barbat se zbate intre viata si moarte, iar alti doi sunt grav raniti dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe o sosea din Satu Mare. Barbatul de la volan a pierdut controlul, a iesit de pe.

Situatie exploziva la CSM Satu Mare. Clubul satmarean a inregistrat printre cele mai slabe rezultate din ultimii ani

Situatie este exploziva la CSM Satu Mare dupa ce intr-o conferinta de presa presedintele clubului, Valeriu Neagu, a anuntat ca cei trei antrenori ai sectiei de baschet Iulian Sin, Adriana Pricop si Lavinia Nastrut au fost demisi dupa ce echipa era la un pas de a retrograda. O alta mare contraperformanta a clubului a fost retrogradarea echipei de volei feminin din A1, la chiar prima ei prezenta in elita voleiului de la noi.

ISU Satu Mare: Admitere in invatamantul militar 2015

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta SOMES al judetului Satu Mare, cu sediul in Municipiul Satu Mare, str. Fabricii nr. 35, recruteaza candidati pentru concursurile de admitere sesiunea 2015 - in institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si unitatilor subordonate.

Accident grav la Padurea Noroieni, soldat cu trei victime

Trei persoane din Satu Mare se afla in stare foarte grava la Spitalul Judetean in urma unui accident rutier care a avut loc sambata noaptea in apropierea padurii Noroieni.

Olimpia a terminat cu o infrangere sezonul regulat. Unirea Tarlungeni Olimpia Satu Mare 1-0. Program play-off

Jucatorii Olimpiei nu s-au omorat cu firea nici in ultimul joc al sezonului regulat din Liga a II-a, bifand a doua infrangere consecutiva. Satmarenii au cedat la limita, scor 0-1, in fata Unirii Tarlungeni, in etapa a 22-a, seria a 2-a.

Tragedie intr-o localitate bacauana. Doi muncitori au murit dupa ce un mal de pamant s-a surpat si a cazut peste ei

Doi barbati au murit si alti doi au fost raniti dupa ce un mal de pamant s-a surpat la santul unde lucrau. Tragedia s-a petrecut intr-o localitate bacauana, iar oamenii voiau sa sape un sant pentru a tr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )