Libnet.ro
UNICEF

21:00

Traian Basescu: Afirmatia ministrului Daniel Barbu este gresita

B1 B1,
Traian Basescu: Afirmatia ministrului Daniel Barbu este gresita

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni seara, ca ministrulCulturii,Daniel Barbu, a facut o afirmatie gresita cu privire la reducerea fondurilor pentru programul national de tratare si prevenire. continuă pe B1

CNCD se autosesizeaza in cazul declaratiilor ministrului Daniel Barbu

Presedintele Consiliului National pentruCombaterea Discriminarii a declarat, luni seara, caCNCD se autosesizeaza in cazul declaratiilor ministrului Culturii,Daniel Barbu, referitoare la.

Traian Basescu, despre comisia Calarasi: E foarte bine, poate invata si politicienii sa nu fure terenuri

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca este foarte bine ca luni isi incepe activitatea comisia parlamentara privind terenul achizitionat de Ioana Basescu, pentru ca este un prilej ca politicienii sa invete sa fie cinstiti si sa nu fure terenuri agricole de la ADS, transmite Mediafax. Cel mai bine e sa nu furi statul, sa cumperi de la privati, cu credit, a adaugat seful statului.

Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat. Declaratia premierului Ponta privind amanarea accizei la motorina nu ma satisface, dar creaza conditii pentru continuarea discutiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca este dispus oricand sa reia discutiile cu primul ministrul pe tema accizei suplimentare la combustibili, in conditiile in care anuntul privind amanarea cu trei luni a accizarii motorinei creaza conditii pentru continuarea discutiilor.

Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat. Declaratia premierului Ponta privind amanarea accizei la motorina nu ma satisface, dar creeaza conditii pentru continuarea discutiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca este dispus oricand sa reia discutiile cu primul ministrul pe tema accizei suplimentare la combustibili, in conditiile in care anuntul privind amanarea cu trei luni a accizarii motorinei creeaza conditii pentru continuarea discutiilor.

Basescu, despre declaratia ministrului Culturii privind banii pentru bolnavii de HIV: Este gresita

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca afirmatia ministrului Culturii, Daniel Barbu, care masoara banii pentru bolnavii de HIV in festivaluri, este gresita, in conditiile in care Romania are.

Cristina Pocora (PNL): Afirmatiile lui Daniel Barbu sunt neinspirate. Este inadecvata comparatia intre un program national de sanatate si un festival cultural

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat pentru HotNews. ro, cu privire la afirmatiile ministrului liberal Daniel Barbu, ca acestea sunt neinspirate, apreciind drept inadecvata comparatia intre un program national de sanatate si un festival cultural.

Ma trec fiorii: Daniel Barbu, Shakespeare si SIDA

Nu mai este vorba de ignarul domn Dan Sova si declaratiile sale negationiste. De data aceasta a grait insusi ministrul culturii, renumit politolog si profesor, Daniel Barbu. Am citit de cateva ori ce-a avut de spus. Este de-a dreptul siderant. Dl Barbu crede ca se cheltuieste excesiv pentru prevenirea si tratarea SIDA si ca din reducerea bugetului alocat in aceasta directie s-ar putea pune in scena magnifice spectacole Shakespeare. Nu este vorba aici de o hiper-interpretare: declaratia este deopotriva absurda si obscena.

Daniel Barbu: Prea multi bani pentru prevenirea HIV

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat, duminica, la Craiova, ca statul aloca prea multi bani pentru Programul National de Prevenire si Control HIV/SIDA, adaugand ca nu suntem in Africa de Sud si ca respectivele fonduri s-ar putea folosi in scopuri culturale, transmit sursele din presa.

Mesajul presedintelui Traian Basescu cu ocazia sarbatoririi Sfantului Nicolae

Presedintele Traian Basescu a transmis, vineri, un mesaj celor care-si aniverseaza onomastica de Sfantul Nicolae, spunand ca aceasta sarbatoare este o traditie veche pentru poporul roman. imi doresc sa.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. Urmariti pe site-ul romanialibera. ro principalele declaratii de presa ale lui Traian Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )