Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. Urmariti pe site-ul romanialibera. ro principalele declaratii de presa ale lui Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu, la cumparaturi: Painea nu s-a ieftinit. Costa la fel ca inainte

Presedintele Traian Basescu a fost surprins la cumparaturi, intr-un hypermarket din nordul Capitalei. La iesire, presedintele a declarat, pentru reporterul Antena 3, Ionut Cristache, ca el a iesit la.

SONDAJ: Romanii il sustin pe Victor Ponta in disputa cu presedintele Traian Basescu privind bugetul

Cei mai multi romani il sustin pe premierul Victor Ponta in disputa cu presedintele Traian Basescu privind bugetul pe 2014, arata intr-un sondaj realizat de CSCI. Totodata, cei mai multi dintre cei.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile.

LIVE TEXT Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat, nu am nimic cu acest buget/ Am luat nota de declaratia premierului privind acciza, arata ca putem construi un dialog in continuare

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile.

Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat. Declaratia premierului Ponta privind amanarea accizei la motorina nu ma satisface, dar creaza conditii pentru continuarea discutiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca este dispus oricand sa reia discutiile cu primul ministrul pe tema accizei suplimentare la combustibili, in conditiile in care anuntul privind amanarea cu trei luni a accizarii motorinei creaza conditii pentru continuarea discutiilor.

Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat. Declaratia premierului Ponta privind amanarea accizei la motorina nu ma satisface, dar creeaza conditii pentru continuarea discutiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca este dispus oricand sa reia discutiile cu primul ministrul pe tema accizei suplimentare la combustibili, in conditiile in care anuntul privind amanarea cu trei luni a accizarii motorinei creeaza conditii pentru continuarea discutiilor.

LIVETEXT Traian Basescu, declaratie de presa la 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine la ora 18. 30 o declaratie de presa. Seful statului ii va raspunde premierului Victor Ponta dupa ce acesta a anuntat astazi ca acciza de 7 centi pe combistibil va fi aplicata imediat numai la benzina, iar la motorina abia peste trei luni.

LIVE TEXT. Basescu: Ma bucura decizia premierului. Arata ca putem avea un dialog.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca se bucura ca premierul Victor Ponta a facut un prim pas pentru continuarea discutiilor despre majorarea accizei la carburanti. Astazi am retrimis la Parlament legea care viza reorganizarea camerelor de agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala. Modificarile incercau sa politizeze organizarea camerelor. Am promulgat bugetul asigurarilor de stat, asa cum am anuntat. Nu am nimic cu aceast buget. Cei .

Traian Basescu spune ca nu are bani in buget pentru a merge la funeraliile lui Nelson Mandela: Mai am bani doar pentru Consiliul European din decembrie

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, raspunzand unei intrebari la finalul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, ca nu va merge la funeraliile lui Nelson Mandela in Africa de Sud intrucat nu are bani in buget decat pentru Consiliul European din decembrie.

LIVETEXT Traian Basescu ii raspunde lui Ponta la 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine la ora 18. 30 o declaratie de presa. Seful statului ii va raspunde premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a anuntat astazi ca acciza de 7 centi pe combistibil va fi aplicata imediat numai la benzina, iar la motorina abia peste trei luni.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )