Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, ales presedintele Miscarii Populare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu, ales presedintele Miscarii Populare

Congresul Miscarii Populare MP) a votat sambata, in unanimitate, motiunea Romania mea, propusa de Traian Basescu, care a devenit astfel presedintele partidului, potrivit Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. Traian Basescu, ales presedinte al Miscarii Populare: Am ingenunchiat sistemul, dar nu l-am infrant definitiv

Traian Basescu a devenit presedinte al Miscarii Populare, dupa ce congresul a votat, sambata, in unanimitate motiunea Romania mea.

Traian Basescu, ales presedinte al Miscarii Populare: Am ingenunchiat sistemul, dar nu l-am infrant definitiv

Traian Basescu a devenit presedinte al Miscarii Populare, dupa ce congresul a votat, sambata, in unanimitate motiunea Romania mea.

Congres Miscarea Populara. Traian Basescu revine la carma unui partid politic, fara Elena Udrea in dreapta sa. Cum va arata noua conducere a PMP

Fostul presedinte Traian Basescu va fi ales, sambata, presedintele Miscarii Populare, iar Eugen Tomac, actualul presedinte al PMP, isi va asuma functia de presedinte executiv, spun surse din interiorul partidului. Astfel, la doar un an si zece luni de la infiintare, PMP dispare si apare Miscarea Populara. Elena Udrea, primul presedinte ales al PMP, nu va candida pentru nicio functie de conducere in noua formatiune politica.

Traian Basescu a fost ales in unanimitate presedinte al Miscarii Populare

ACTUALIZARE 15:00 Congresul Miscarii Populare a votat azi in unanimitate motiunea &171;Romania mea &187;, condusa de Traian Basescu, care a devenit astfel presedinte al partidului, transmit surse din presa. * Fostul Presedinte: Am avut multe ezitari inainte de a decide sa conduc motiunea pentru presedintia Partidului.

Traian Basescu participa la nunta fiicei unui lider LIBERAL

Fostul presedinte Traian Basescu a participat, duminica, la o zi dupa ce a fost ales presedinte al Miscarii Populare, la nunta fiicei liderului liberal Corneliu Olar.

Traian Basescu, presedintele partidului Miscarea Populara

Congresul Miscarii Populare a votat sambata in unanimitate motiunea Romania mea, condusa de Traian Basescu, care a devenit astfel presedinte al partidului.

Traian Basescu, de la presedinte, la liderul informal al opozitiei

Traian Basescu a preluat conducerea Miscarii Populare.

Congres Miscarea Populara. Cum a sters-o Traian Basescu pe Elena Udrea din istoria partidului pe care l-a condus

La zece luni de la plecarea de la Cotroceni, Traian Basescu a revenit la carma unui partid politic, rebotezat din Partidul Miscarea Populara PMP) in Miscarea Populara. Din punct de vedere juridic, redenumirea partidului inseamna disparitia PMP si, implicit, a istoriei sale, care o retine pe Elena Udrea drept primul presedinte ales al partidului.

Congres Miscarea Populara: Traian Basescu preia sefia noului partid

Aproximativ 5. 000 de delegati ai PMP sunt asteptati, astazi, la Sala Palatului, pentru a-si alege presedintele in persoana lui Traian Basescu, fost sef al statului. Partidul Miscarea Populara PMP) isi schimba denumirea in Miscarea Populara.

Nepotul lui Traian Basescu, judecat pentru ca a cerut un milion de euro pentru a interveni la DIICOT

Nepotul fostului presedinte Traian Basescu, Dragos Basescu, a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca a cerut un milion de euro de la un om de afaceri, promitand ca intervine la DIICOT pentru solutionarea favorabila a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )