Libnet.ro
UNICEF

12:15

Traian Basescu a avizat urmarirea penala a lui Adriean Videanu.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu a avizat urmarirea penala a lui Adriean Videanu.

Presedintele Romaniei a dat aviz favorabil pentru urmarirea penala a fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu. Potrivit site-ului Romania tv, Traian Basescu a transmis azi cererea de urmarire penala a lui Videanu catre ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. Alta informatie este ca Traian Basescu a avizat urmarirea penala si in cazul fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi. continuă pe România Liberă

Presedintele Basescu a avizat urmarirea penala pentru fostii ministri Videanu si Silaghi

Presedintele Traian Basescu a trimis, duminica, ministrului Justitiei avizele pentru inceperea urmaririi penale in cazul fostilor ministri Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi. Totodata, legat de cererea de.

Traian Basescu a avizat solicitarile de urmarie penala impotriva lui Adriean Videanu si a lui Ovidiu Silaghi

Presedintele Traian Basescu a transmis duminica ministrului Justitiei cererea de urmarire penala in cazul lui Adriean Videranu, fost ministru al Economiei, precum si cererea de urmarire penala in cazul lui Ovidiu Silaghi, in urma solicitarilor in acest sens din partea Procurorului General, informeaza doua comunicate ale Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu a avizat solicitarile de urmarire penala impotriva lui Adriean Videanu si a lui Ovidiu Silaghi

Presedintele Traian Basescu a transmis duminica ministrului Justitiei cererea de urmarire penala in cazul lui Adriean Videranu, fost ministru al Economiei, precum si cererea de urmarire penala in cazul lui Ovidiu Silaghi, in urma solicitarilor in acest sens din partea Procurorului General, informeaza doua comunicate ale Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala a fostilor ministri Videanu si Silaghi

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, ministrului Justitiei cererile de urmarie penala pentru Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, si Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. Anunturile au fost facute prin comunicate de presa ale Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala in cazul fostilor ministri Videanu si Silaghi

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, ministrului Justitiei cererile de urmarire penala pentru Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, si Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. Anunturile au fost facute prin doua comunicate de presa ale Administratiei Prezidentiale.

Urmarirea pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi, aprobata de Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a aprobat solicitarea de trimitere in judecata pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi. Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa,.

Traian Basescu a aprobat solicitarea de trimitere in judecata a fostilor ministri Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi

Presedintele Traian Basescu a aprobat solicitarea de trimitere in judecata pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi, conform pesurse. ro. Ref. : Cerere de urmarire penala pentru domnul Adriean Videanu, fost ministru.

Adriean Videanu: Presedintele a facut un lucru absolut corect. Nimeni nu poate bloca actul de justitie

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a declarat ca presedintele Traian Basescu a facut un lucru absolut corect atunci cand a avizat inceperea urmaririi penale impotriva sa, ca nimeni nu poate sa blocheze actul de justitie, aratand ca are toate dovezile nevinovatiei sale, pe care le va da procurorilor, transmite Mediafax.

Videanu: Traian Basescu a facut un lucru absolut corect. Nimeni nu poate sa blocheze actul de justitie

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a declarat ca presedintele Basescu a facut un lucru absolut corect atunci cand a avizat inceperea urmaririi sale penale, ca nimeni nu poate sa blocheze actul de.

Adriean Videanu: Consilierii PDL demisioneaza din Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Consilierii PDL vor demisiona din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, pentru a nu mai gira incompetenta administrativa a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, a decarat dumminica Adriean Videanu, precizand ca referendumul pentru cainii maidanezi este inutil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )