Libnet.ro
UNICEF

23:45

Traian Basescu, la Chisinau: Suntem doua state independente, dar noi nu am stabilit acest lucru niciodata, ci a fost hotarat de doi criminali Stalin si Hitler

B1 B1,
Traian Basescu, la Chisinau: Suntem doua state independente, dar noi nu am stabilit acest lucru niciodata, ci a fost hotarat de doi criminali Stalin si Hitler

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, cu ocazia ceremoniei de acordare a Ordinului Stefan cel Mare, ca Romania si Republica Moldova sunt doua state independente, pentru ca asa au hotarat doi. continuă pe B1

Basescu, la Chisinau: Suntem doua state - asa au hotarat Stalin si Hitler. Cat mai traim cum au decis ei?

Traian Basescu a declarat ca Romania si R. Moldova sunt doua state independente, pentru ca asa au hotarat doi criminali, Stalin si Hitler, intrebandu-se cat vor mai continua moldovenii si romanii sa traiasca cum au decis cei doi si daca n-ar fi mai bine sa fie uniti, in contextul agresivitatii Rusiei, potrivit Mediafax. Fostul presedinte a declarat, joi, la Chisinau, ca renunta, pentru moment, la ideea de a solicita acordarea cetateniei moldovene, in prezent situatia politica din aceasta tara nefiind propice pentru un astfel de demers.

Basescu, la Chisinau: Suntem doua state-asa au hotarat Stalin si Hitler. Cat mai traim cum au decis ei?

Traian Basescu a declarat ca Romania si Republica Moldova sunt doua state independente pentru ca asa au hotarat doi criminali, Stalin si Hitler, intrebandu-se cat vor mai continua moldovenii si romanii.

Suntem doua state - asa au hotarat Stalin si Hitler

Romania si Republica Moldova sunt doua state independente, pentru ca asa au hotarat doi criminali, Stalin si Hitler, a declarat ieri la Chisinau fostul presedinte Traian Basescu, intrebandu-se retoric cat va continua situatia si daca n-ar fi mai bine sa fim uniti, in contextul agresivitatii Rusiei, scriu surse din presa.

Basescu: Romania si R. Moldova sunt doua state independente pentru ca asa au hotarat doi criminali

Traian Basescu a declarat ca Romania si Republica Moldova sunt doua state independente,pentru ca asa au hotarat Stalin si Hitler si s-a intrebat daa nu ar fi mai bine ca cele doua tari sa fie unite in contextul agresivitatii Rusiei, informeaza Mediafax.

Ce cauta Traian Basescu la Chisinau

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu va efectua, la sfirsitul acestei saptamani, o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu presedintele moldovean Nicolae Timofti, relateaza site-ul local radiochisinau. md.

FOTO. Traian Basescu s-a plimbat prin centrul Chisinaului si a facut poze cu trecatorii

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, care se afla intr-o vizita de doua zile la Chisinau a fost fotografiat in timp ce se plimba prin centrul capitalei Republicii Moldova. Fostul sef de stat nu a ezitat sa faca poze cu trecatorii.

Traian Basescu renunta, pentru moment, la acordarea cetateniei moldovene: Acum situatia nu e propice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, la Chisinau, ca renunta, pentru moment, la ideea de a solicita acordarea cetateniei moldovene, in prezent situatia politica din aceasta tara nefiind propice pentru un astfel de demers, presedintele Nicolae Timofti raspunzandu-i ca nu va fi o problema acordarea cetateniei. Traian Basescu se afla, joi si vineri, intr-o vizita privata la Chisinau.

FOTO. UPDATE. Ambasadorul Romaniei la Chisinau: Traian Basescu va primi cetatenia Republicii Moldova

Ambasadorul roman la Chisinau, Marius Lazurca, a declarat intr-un interviu pentru postul de radio Europa Libera, ca fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu va primi cetatenia Republicii Moldova de la seful statului moldovean, Nicolae Timofti.

FOTO. Ambasadorul Romaniei la Chisinau: Traian Basescu va primi cetatenia Republicii Moldova

Ambasadorul roman la Chisinau, Marius Lazurca, a declarat intr-un interviu pentru postul de radio Europa Libera, ca fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu va primi cetatenia Republicii Moldova de la seful statului moldovean, Nicolae Timofti.

Traian Basescu, criticat de sefa PNL Moldova: imi este scarba...

Traian Basescu a fost criticat de sefa PNL Moldova, care a spus despre el ca a creat un asemenea stat de drept incat a inflorit Mafia Retrocedarilor. Basescu vine la Chisinau sa explice despre .

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )