Libnet.ro
UNICEF

22:15

Traian Basescu: Am dat un vot pentru dreapta, care nu poate face majoritate fara PMP

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Am dat un vot pentru dreapta, care nu poate face majoritate fara PMP

Europarlamentarul Traian Basescu a votat pentru o formatiune de dreapta care sa duca fondurile guver. continuă pe România Liberă

TRAIAN BASESCU: Am dat un vot pentru dreapta. Am votat PMP

Europarlamentarul Traian Basescu a anuntat ca a votat pentru dreapta, care duce banii in dezvoltare, spre deosebire ca stanga care doreste sa foloseasca banii in consum, precizand ca nu se va putea face o majoritate parlamentara fara PMP.

Traian Basescu, despre rezultatul PMP la alegerile parlamentare 2020: Au aratat ca se poate si fara Basescu

Traian Basescu a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca pentru PMP aceste alegeri au aratat ca se poate si fara Basescu. Potrivit fostului presedinte, PMP a trecut testul si e convins ca va avea 7% fara redistribuire.

TRAIAN BASESCU: PMP va avea 7%, fara redistribuire

Traian Basescu a declarat ca aceste alegeri arata ca PMP poate si fara Basescu si considera ca pana la finalul numaratorii voturilor PMP va avea 7%, fara redistribuire.

Traian Basescu: Sper ca Iohannis sa faca ce trebuie si sa trimita PSD in opozitie

Traian Basescu a salutat rezultatul exit-poll-ului care coteaza PMP cu 5% dar a notat ca repartitia voturilor si prezenta slaba vor genera mari probleme de mentinere a legitimitatii si un guvern cu o sustinere foarte fragmentata.

Alegeri parlamentare 2020. Traian Basescu: USR e un partid neo-marxist. Sunt infinit mai apropiati ideologic de PSD decat de PNL

Europarlamentarul Traian Basescu a fost prezent vineri la Adevarul Live, unde a vorbit despre sansele PMP de a treace pragul la alegerile parlamentare 2020, precum si despre cum va arata noua majoritate guvernamentala in viziunea sa. Acesta nu s-a ferit apoi sa critice USR, pe care-l considera ideologic mai apropiat de PSD decat de PNL.

Igor Dodon o avertizeaza pe Maia Sandu ca va fi o greseala daca ii va acorda cetatenia R. Moldova lui Traian Basescu: Va sapati groapa

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, considera ca va fi o greseala daca presedintele ales, Maia Sandu, ii va acorda lui Traian Basescu cetatenia Republicii Moldova. Dodon a precizat ca dansul nu a oferit cetatenia tarii celor care vor sa faca politica.

TRAIAN BASESCU INTREABA PNL: Cat o sa ne coste telefonia 5G daca nu lasam in competitie toate firmele

Traian Basescu a raspuns afirmatiilor facute de liberali pe tema Huawei si licitatia 5G.

Kelemen: Romania are nevoie de un guvern de centru-dreapta care sa pregateasca repede bugetul pe anul viitor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, se declara multumit de scorul electoral obtinut de formatiunea sa si spune ca prioritatea este formarea unui guvern de centru-dreapta, care sa pregateasca repede bugetul pe anul viitor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Dosar penal dupa ce o femeie din Braila a primit doua buletine de vot pentru Senat

Politistii au deschis un dosar penal pentru frauda la vot dupa ce, la o sectie din municipiul Braila, unei femei i s-au inmanat doua buletine de vot pentru Senat, pe care aceasta le-a stampilat si le-a introdus in urna. Un alt dosar penal a fost intocmit pentru corupere a alegatorilor, dupa ce un barbat ar fi transportat persoane dintr-o localitate in alta, pentru a vota pe listele suplimentare, oferindu-le bani in acest scop.

NICUSOR DAN: Haideti la vot pentru ca Romania si Bucurestiul merita sa se dezvolte cu adevarat

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a precizat ca mai sunt cateva ore pana se inchide urnele si a indemnat oamenii sa iasa la vot pentru ca Romania si Bucurestiul merita sa se dezvolte cu adevarat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )