Libnet.ro
UNICEF

20:15

Traian Basescu a gratiat o femeie condamnata pentru furt, care are sase copii mici

B1 B1,
Traian Basescu a gratiat o femeie condamnata pentru furt, care are sase copii mici

Presedintele Traian Basescu a gratiat luni o femeie condamnata pentru furt calificat, avand la baza motive umanitare. Mai exact, Garofita Mocanu este mama a sase copii cu varste cuprinse intre un an si 11. continuă pe B1

Basescu a gratiat o femeie cu sase copii, condamnata pentru furt

Presedintele Traian Basescu a gratiat, luni, o femeie cu sase copii, condamnata pentru furt, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Gratiela Mocanu a fost condamnata pentru furt calificat de Judecatoria Deva, in 2011. Ea are sase copii cu varste intre un an si 11 ani.

Femeie condamnata pentru furt, mama a sase copii, gratiata de presedintele Basescu din motive umanitare

Presedintele Traian Basescu a gratiat-o, luni, pe Garofita Mocanu, condamnata la inchisoare pentru furt calificat, decizia avand la baza motive umanitare, in conditiile in care femeia este mama a sase copii cu varste intre un an si 11 ani.

Presedintele Traian Basescu l-a vizitat pentru prima data pe nepotelul Radu

Presedintele Traian Basescu, insotit de sotia sa Maria, a mers, sambata dimineata, la spitalul Filantropia pentru a-si vedea pentru prima oara nepotul, pe fiul Ioanei Basescu.

Presedintele Traian Basescu cere Guvernului OUG pentru prelungirea programului sectiilor de votare din diaspora

Presedintele Traian Basescu a solicitat, duminica seara, Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta pentru prelungirea porgramului sectiilor de votare din diaspora pana la ora 24. 00, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu si-a vizitat pentru prima oara nepotelul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si-a vizitat, sambata dimineata, pentru prima oara nepotul. insotit de Maria, sotia sa, seful statului a mers la spitalul unde Ioana Basescu a nascut un baietel. Micutul,.

Traian Basescu si-a vizitat pentru prima oara nepotelul: Se simte perfect. imi place numele Radu (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si-a vizitat, sambata dimineata, pentru prima oara nepotul. insotit de Maria, sotia sa, seful statului a mers la spitalul unde Ioana Basescu a nascut un baietel. Micutul,.

Traian Basescu il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale

Presedintele Traian Basescu il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, dorindu-i succes in exercitarea mandatului de presedinte al Romaniei, potrivit unui comunicat transmis, luni,.

Felix Rache: Vreau sa fac eu cumparaturile pentru Traian Basescu, dar la care dintre case sa i le duc?

Felix Rache, aflat in curtea unui supermarket, s-a oferit sa faca in locul lui Traian Basescu cumparaturile traditionale din ziua votului. insa exista si o dilema, unde sa le duca?El isi face de.

VIDEO. Traian Basescu: Romani, mergeti la vot! Este esential. Guvernul Ponta NU A VRUT sa-i lase pe romanii din DIASPORA sa voteze. Ponta ramane un PISICUT. O sa vedeti pe inregistrari. Si Ponta a publicat un filmulet

Traian Basescu: Fac o mentine speciala pentru cei 3,5 milioane de romani care traiesc in strainatate. ii rog, in mod special, sa mearga la vot. Stiu ca este un efort suplimentar pentru ei, stiu ca le cer cheltuieli suplimentare, dar ii rog sa inteleaga ca duminica este esential sa iasa la vot si sa-si aleaga presedintele.

VIDEO. Traian Basescu: Romani, mergeti la vot! Este esential. Guvernul Ponta NU A VRUT sa-i lase pe romanii din DIASPORA sa voteze. Ponta ramane un PISICUT. O sa vedeti pe inregistrari. Ponta i-a raspuns cu o MANEA

Traian Basescu: Fac o mentiune speciala pentru cei 3,5 milioane de romani care traiesc in strainatate. ii rog, in mod special, sa mearga la vot! Stiu ca este un efort suplimentar pentru ei, stiu ca le cer cheltuieli suplimentare, dar ii rog sa inteleaga ca duminica este esential sa iasa la vot si sa-si aleaga presedintele.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )