Libnet.ro
UNICEF

13:15

Traian Basescu, la Haga: Acum vrem cu China, vrem cu SUA, ajungem sa ne incurcam si cream confuzie

B1 B1,
Traian Basescu, la Haga: Acum vrem cu China, vrem cu SUA, ajungem sa ne incurcam si cream confuzie

Presedintele Traian Basescu a afirmat, marti, dupa Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga, ca actualul context regional confirma faptul ca Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii este de. continuă pe B1

Traian Basescu: Acum vrem cu China, vrem cu SUA, ajungem sa ne incurcam si cream confuzie. Parteneriatul strategic cu SUA e de neinlocuit pentru securitatea Romaniei

Presedintele Traian Basescu a afirmat, in cadrul conferintei de presa sustinute la Haga in marja Summitului Securitatii Nucleare, ca abordarile sale traditionale legate de parteneriatul cu SUA nu s-au schimbat, afirmand ca acesta este de neinlocuit si evocand o apropiere de Est si Asia, pe care a criticat-o. ) De parteneriatul strategic cu SUA, care nu imbraca doar securitatea militara, ci si aspectele dezvoltarii economiei romanesti, numai ca acum ne incurcam, cream confuzie, vrem cu China, vrem cu SUA? Ma indoiesc ca SUA nu pot dezvolta programe IT sau de telefonie in Romania, de ce trebuie sa ne vulnerabilizam, a spus Basescu.

Traian Basescu: Acum vrem cu China, vrem cu SUA, ajungem sa ne incurcam si cream confuzie

Presedintele Traian Basescu a afirmat, in cadrul conferintei de presa sustinute la Haga in marja Summitului Securitatii Nucleare, ca abordarile sale traditionale legate de parteneriatul cu SUA nu s-au schimbat, afirmand ca acesta este de neinlocuit si evocand o apropiere de Est si Asia, pe care a criticat-o. ) De parteneriatul strategic cu SUA, care nu imbraca doar securitatea militara, ci si aspectele dezvotlarii economiei romanesti, numai ca acum ne incurcam, cream confuzie, vrem cu China, vrem cu SUA? Ma indoiesc ca SUA nu pot dezvolta programe IT sau de telefonie in Romania, de ce trebuie sa ne vulnerabilizam, a spus Basescu.

LIVE TEXT/VIDEO Traian Basescu, la Haga: Riscul de atac cibernetic pe sistemele de comanda e un risc real

Presedintele Traian Basescu sustine la aceasta ora o declaratie de presa, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune VIDEO LIVE .

VIDEO Traian Basescu, la Haga: Uraniul ars in reactoarele de la Cernavoda devine extrem de radioactiv. Daca nu am avea securitatea necesara si ar ajunge pe mana teroristilor, s-ar putea fabrica mai mici sau mai mari bombe nucleare

Presedintele Traian Basescu a sustinut marti dimineata o declaratie de presa, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga, in care a prezentat concluziile discutiilor. Seful statului a afirmat, in acest context, ca uraniul ars in reactoarele de la Centrala Nucleara de la Cernavoda devine extrem de radioactiv, din care s-ar putea fabrica mici sau mari bombe nucleare, echipamente extrem de periculoase pentru oameni, daca Romania nu ar avea securitatea necesara. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune video.

Vrem cu China, vrem cu SUA, cream confuzie prin atitudine

Presedintele Traian Basescu a afirmat, astazi, ca parteneriatul strategic cu SUA este de neinlocuit si a sustinut ca zambind politic spre Asia si totodata pastrand relatiile politico-strategice cu SUA, respectiv NATO creaza confuzie, potrivit Agerpres.

Traian Basescu face declaratii de presa la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la Summitul de Securitate Nucleara de la Haga. Ieri, presedintele s-a intalnit cu Barack Obama si Serghei Lavrov, iar astazi a vorbit la sesiunea plenara.

LIVE TEXT/VIDEO Traian Basescu face declaratii de presa de la Haga

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, in jurul orei 10. 20, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune VIDEO in direct.

Traian Basescu a discutat cu Barack Obama la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga (FOTO)

Presedintele Traian Basescu a discutat, luni, pentru cateva minute, cu omologul sau american, Barack Obama, in cadrul Summitului SecuritatiiNucleare de la Haga. Seful statului participa la Haga, la Se.

Traian Basescu a discutat cu Barack Obama si Serghei Lavrov la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga (FOTO)

Presedintele Traian Basescu a discutat, luni, pentru cateva minute, cu omologul sau american, Barack Obama, in cadrul Summitului SecuritatiiNucleare de la Haga. Seful statului participa la Haga, la Se.

FOTOGALERIE Traian Basescu, discutii cu Barack Obama si Serghei Lavrov, in marja Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu a avut luni o discutie cu omologul sau american, Barack Obama, in marja Summitul Securitatii Nucleare de la Haga, potrivit unor fotografii postate pe site-ul Administratiei Prezidentiale. In acest moment nu exista informatii despre subiectul discutiei dintre cei doi si nici durata intrevederii. In alte imagini, publicate ulterior de presidency. ro, Traian Basescu apare discutind cu ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )