Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

LIVE TEXT/VIDEO Traian Basescu face declaratii de presa de la Haga

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT/VIDEO Traian Basescu face declaratii de presa de la Haga

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, in jurul orei 10. 20, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune VIDEO in direct. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT/VIDEO Traian Basescu, la Haga: Riscul de atac cibernetic pe sistemele de comanda e un risc real

Presedintele Traian Basescu sustine la aceasta ora o declaratie de presa, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune VIDEO LIVE .

VIDEO Traian Basescu, la Haga: Uraniul ars in reactoarele de la Cernavoda devine extrem de radioactiv. Daca nu am avea securitatea necesara si ar ajunge pe mana teroristilor, s-ar putea fabrica mai mici sau mai mari bombe nucleare

Presedintele Traian Basescu a sustinut marti dimineata o declaratie de presa, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga, in care a prezentat concluziile discutiilor. Seful statului a afirmat, in acest context, ca uraniul ars in reactoarele de la Centrala Nucleara de la Cernavoda devine extrem de radioactiv, din care s-ar putea fabrica mici sau mari bombe nucleare, echipamente extrem de periculoase pentru oameni, daca Romania nu ar avea securitatea necesara. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune video.

Traian Basescu face declaratii de presa la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la Summitul de Securitate Nucleara de la Haga. Ieri, presedintele s-a intalnit cu Barack Obama si Serghei Lavrov, iar astazi a vorbit la sesiunea plenara.

Basescu la Haga: Abordarile mele din regiune nu se schimba. Parteneriatul cu SUA este esential. Cine incearca sa se imprastie spre Est si spre Vest greseste

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la Summitul de Securitate Nucleara de la Haga. Ieri, presedintele s-a intalnit cu Barack Obama si Serghei Lavrov, iar astazi a vorbit la sesiunea plenara.

VIDEO Traian Basescu, reprezentantilor PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati. Asta inseamna doua cifre la europarlamentare

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, reprezentantilor PMP ca nu pot fi urmasii sai daca nu castiga alegerile, precizand ca acest lucru inseamna un scor cu doua cifre la europarlamentare si poate chiar sa dea candidatul dreptei la prezidentialele din acest an, potrivit Mediafax.

VIDEO Traian Basescu: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Presedintele Traian Basescu a afirmat sambata, intr-un discurs sustinut la intalnirea Fundatiei Miscarea Populara, ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii.

LIVE VIDEO Summitul Securitatii Nucleare de la Haga: Traian Basescu, declaratii de presa

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa inainte de deplasarea la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga.

LIVE TEXT. Basescu, inainte de plecarea la Summit-ul Securitatii Nucleare de la ...

Presedintele Traian Basescu participa, luni si marti, la Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga Regatul Tarilor de Jos), relateaza Mediafax. Declaratii, in format LIVE TEXT: - Principalul obiectiv al summit-ului este combaterea terorismului nuclear. - Dpdv al Romaniei este foarte important, pentru ca Romania este una dintre cele 32 de state, la nivel nuclear, care detine tehnologia intregului ciclu nuclear. - Cel mai important lucru care trebuie facut in activitatile nucleare este .

LIVE TEXT. Ponta, despre majorarea pensiilor: Recunosc, pensiile sunt foarte mici.

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa comuna cu premierul Ponta, ca va majora pensiile a peste 230 de mii de pensionari. Principalele declaratii ale ministrului Plumb, in format LIVE TEXT: - Pana la sfarsitul lunii martie, peste 234. 000 de mii de pensionari vor beneficia de suplimentari de punctaj, deci de venituri. - Ii asigur pe pensionari ca sunt in atentia Guvernului Ponta. Premierul Ponta, despre majorarea pensiilor: - Am fost in urma cu .

SRI isi prezinta, miercuri, bilantul, in prezenta lui Traian Basescu.

Serviciul Roman de Informatii SRI) isi prezinta, miercuri, bilantul pentru 2013, relateaza Mediafax. La eveniment va participa si presedintele Traian Basescu. Bilantul SRI se va incheia cu declaratii de presa, in jurul orei 12. 00, la sediul Serviciului, a mentionat sursa citata. SRI aniverseaza miercuri 24 de ani de existenta. Citeste si: Trei romani se afla in top 10 hackeri specializati in criminalitate cibernetica Astfel, in programul public al sefului statului pentru ziua de miercuri .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )