Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Traian Basescu, la Haga: Uraniul ars in reactoarele de la Cernavoda devine extrem de radioactiv. Daca nu am avea securitatea necesara si ar ajunge pe mana teroristilor, s-ar putea fabrica mai mici sau mai mari bombe nucleare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu, la Haga: Uraniul ars in reactoarele de la Cernavoda devine extrem de radioactiv. Daca nu am avea securitatea necesara si ar ajunge pe mana teroristilor, s-ar putea fabrica mai mici sau mai mari bombe nucleare

Presedintele Traian Basescu a sustinut marti dimineata o declaratie de presa, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga, in care a prezentat concluziile discutiilor. Seful statului a afirmat, in acest context, ca uraniul ars in reactoarele de la Centrala Nucleara de la Cernavoda devine extrem de radioactiv, din care s-ar putea fabrica mici sau mari bombe nucleare, echipamente extrem de periculoase pentru oameni, daca Romania nu ar avea securitatea necesara. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune video. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT/VIDEO Traian Basescu, la Haga: Riscul de atac cibernetic pe sistemele de comanda e un risc real

Presedintele Traian Basescu sustine la aceasta ora o declaratie de presa, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune VIDEO LIVE .

LIVE TEXT/VIDEO Traian Basescu face declaratii de presa de la Haga

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, in jurul orei 10. 20, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune VIDEO in direct.

Basescu: Fara securitate, din uraniul ars in reactoarele de la Cernavoda s-ar putea face bombe

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Haga, unde a participat la Summit-ul securitatii nucleare, ca, daca Romania nu ar avea securitate, uraniul ars in reactoarele de la Cernavoda ar putea ajunge pe mana teroristilor si s-ar putea fabrica.

VIDEO Traian Basescu, reprezentantilor PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati. Asta inseamna doua cifre la europarlamentare

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, reprezentantilor PMP ca nu pot fi urmasii sai daca nu castiga alegerile, precizand ca acest lucru inseamna un scor cu doua cifre la europarlamentare si poate chiar sa dea candidatul dreptei la prezidentialele din acest an, potrivit Mediafax.

VIDEO Traian Basescu: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Presedintele Traian Basescu a afirmat sambata, intr-un discurs sustinut la intalnirea Fundatiei Miscarea Populara, ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii.

Traian Basescu, la Haga: Acum vrem cu China, vrem cu SUA, ajungem sa ne incurcam si cream confuzie

Presedintele Traian Basescu a afirmat, marti, dupa Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga, ca actualul context regional confirma faptul ca Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii este de.

Traian Basescu face declaratii de presa la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la Summitul de Securitate Nucleara de la Haga. Ieri, presedintele s-a intalnit cu Barack Obama si Serghei Lavrov, iar astazi a vorbit la sesiunea plenara.

Traian Basescu a discutat cu Barack Obama la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga (FOTO)

Presedintele Traian Basescu a discutat, luni, pentru cateva minute, cu omologul sau american, Barack Obama, in cadrul Summitului SecuritatiiNucleare de la Haga. Seful statului participa la Haga, la Se.

Traian Basescu a discutat cu Barack Obama si Serghei Lavrov la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga (FOTO)

Presedintele Traian Basescu a discutat, luni, pentru cateva minute, cu omologul sau american, Barack Obama, in cadrul Summitului SecuritatiiNucleare de la Haga. Seful statului participa la Haga, la Se.

FOTOGALERIE Traian Basescu, discutii cu Barack Obama si Serghei Lavrov, in marja Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu a avut luni o discutie cu omologul sau american, Barack Obama, in marja Summitul Securitatii Nucleare de la Haga, potrivit unor fotografii postate pe site-ul Administratiei Prezidentiale. In acest moment nu exista informatii despre subiectul discutiei dintre cei doi si nici durata intrevederii. In alte imagini, publicate ulterior de presidency. ro, Traian Basescu apare discutind cu ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )