Libnet.ro
UNICEF

08:45

Traian Basescu i-a trimis presedintelui Senatului o cerere de reexaminare a Legii ce abroga articolul din Codul Penal care pedepseste presiunile asupra justitiei

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu i-a trimis presedintelui Senatului o cerere de reexaminare a Legii ce abroga articolul din Codul Penal care pedepseste presiunile asupra justitiei

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, marti, presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o cerere de reexaminare asupra Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal. continuă pe Hotnews

Traian Basescu vrea sa interzica presiunile asupra justitiei.

Presedintele Basescu a trimis Parlamentului o cerere de reexaminare in care solicita mentinerea infractiunii de la articolul 276 din Codul Penal, care incrimineaza fapta persoanei ce face declaratii publice nereale referitoare la savarsirea de judecator sau de organele de urmarire a unei infractiuni. Basescu mentioneaza, in cerere, ca prin legea aflata la promulgare se abroga infractiunea de Presiuni asupra justitiei, prevazuta in Codul Penal. Potrivit Articolului 276 din .

Europarlamentarul Sebastian Bodu i-a trimis lui Traian Basescu o scrisoare deschisa impotriva gratierii lui Gigi Becali: N-aveti mila de un om lipsit de demnitate!

Sebastian Bodu, fost sef al ANAF, in prezent europarlamentar si omul care a dat startul procedurilor penale in Dosarul Transferurilor, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu, in care ii cere sa nu-l gratieze pe patronul Stelei pe motiv ca ar reprezenta un semnal negativ pentru romani, potrivit GSP. ro.

Traian Basescu: M-a surprins pozitiv evolutia politica a Elenei Udrea/ PMP a crescut dupa venirea Elenei Udrea

Presedintele Traian Basescu a comentat evolutia politica a Elenei Udrea, despre care spune ca l-a impresionat pozitiv ca discurs, ca atitudine. Potrivit presedintelui, Udrea va fi un om politic cu ceva de spus in politica romaneasca.

Timofti va discuta, miercuri, cu Traian Basescu.

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat, marti, ca va veni miercuri in Romania, pentru o discutie cu omologul sau roman, Traian Basescu, conform Mediafax. Citeste si: Conducerea de la Tiraspol a scris Moscovei ca vrea sa se alipeasca Rusiei. Ce spune presedintele moldovean Nicolae Timofti Timofti a declarat ca a discutat despre aceasta intalnire la telefon, cu presedintele Traian Basescu. Domnul premier a avut o intalnire cu premierul Ucrainei si au discutat mai multe .

Dan Voiculescu contesta adeverinta de necolaborare cu fosta Securitate primita de Traian Basescu de la CNSAS

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu 67 de ani), a contestat la Curtea de Apel Bucuresti adeverinta de necolaborare 2584/22 octombrie 2013, act prin care CNSAS a stabilit, pentru a patra oara, ca presedintele Romaniei, Traian Basescu 62 de ani), nu a fost lucrator sau colaborator al fostei Securitati, scrie EVZ. Dan Voiculescu a pierdut de trei ori la rand procesele cu CNSAS, iar magistratii au stabilit definitiv si irevocabil ca el a fost colaborator al Securitatii comuniste, sub numele de cod Felix.

intalnire tete-a-tete intre presedintii Traian Basescu si Nicolae Timofti intr-un hotel din centrul Iasiului. Cei doi sefi de stat dezbat situatia din Transnistria

Presedintii Romaniei si Republicii Moldova, Traian Basescu si Nicolae Timofti, se intalnesc la Iasi miercuri, 19 martie, pentru a dezbate situatia din Transnistria, provincie a carei administratie a cerut alipirea la Federatia Rusa.

Traian Basescu cere reexamniarea Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Codul Penal

Presedintele Traian Basescu a cerut reexamniarea Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal. Presedintele sustine ca articolul in cauza, abrogat de Parlament din Codul.

Presedintele Republicii Moldova se va intalni miercuri cu Traian Basescu

Presedintele R. Moldova, Nicolae Timofti, a declarat marti in cadrul unei conferinte de presa ca va veni miercuri in Romania, pentru a discuta cu omologul sau roman, Traian Basescu. Timofti a declarat ca a.

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, se va intalni miercuri cu Traian Basescu

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca va veni miercuri inRomania, pentru a discuta cu omologul sau Traian Basescu. Timofti a declarat ca a.

Traian Basescu, pentru Associated Press: Rusia a creat un lant de conflicte inghetate in jurul Marii Negre, Vladimir Putin vrea sa reconstruiasca URSS

Rusia a creat un lant de conflicte inghetate in jurul Marii Negre pentru a promova reconstruirea de catre presedintele rus Vladimir Putin a fostei Uniuni Sovietice de-a lungul fostei sale granite cu Occidentul, a declarat luni presedintele roman Traian Basescu, intr-un interviu acordat Associated Press.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )