Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu, ingrijorat de situatia din Ucraina: Ianukovici sa nu foloseasca Armata in reprimarea protestelor din strada

B1 B1,
Traian Basescu, ingrijorat de situatia din Ucraina: Ianukovici sa nu foloseasca Armata in reprimarea protestelor din strada

Presedintele Traian Basescu isi reafirma profunda ingrijorare fata de degradarea continua a situatiei din Ucraina. Traian Basescu spune ca situatia actuala poate degenera intr-un conflict de proportii . continuă pe B1

VIDEO Traian Basescu, despre evolutiile din Ucraina, Moldova si Bosnia: Avem un risc major de destabilizare in regiune. Ponta si Antonescu, chiar nu sunteti responsabili?

Presedintele Traian Basescu a afirmat miercuri ca regiunea in care se afla Romania se confrunta cu un risc major de destabilizare, avand in vedere evolutiile in Ucraina, referendumurile locale din Republica Moldova si situatia din Bosnia Hertegovina si le-a solicitat liderilor coalitiei de guvernare, Victor Ponta si Crin Antonescu, sa dea dovada de responsabilitate si stopeze actuala criza guvernamentale de orgolii, pentru a nu inscrie si Romania in aceasta eticheta de instabilitate.

IMAGINI LIVE cu IADUL din Ucraina. Ianukovici decreteaza DOLIU NATIONAL. Conflict extrem la granita cu Romania

UPDATE: PROTESTEUCRAINA: Puteti trimite poze si informatii noi despre situatia din Ucraina pe adresa de mail site@antena3. roUPDATE:Presedintele Viktor Ianukovici a anuntat ca va decreta zi de doliu.

IMAGINI LIVE cu IADUL din Ucraina. Ianukovici decreteaza joi zi de DOLIU NATIONAL. Vezi reactia RUSIEI

UPDATE: PROTESTEUCRAINA: Puteti trimite poze si informatii noi despre situatia din Ucraina pe adresa de mail site@antena3. roUPDATE: Parlamentarii rusi din Duma de Stat camera inferioara) au facut.

Basescu: Situatia din Ucraina poate degenera intr-un conflict de proportii ce poate afecta ...

Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, isi reafirma profunda ingrijorare fata de degradarea continua a situatiei din Ucraina, care a dus la pierderi de vieti omenesti, sute de raniti si la destabilizarea majora a statului ucrainean. Situatia actuala poate degenera intr-un conflict de proportii cu consecinte greu de anticipat pentru poporul ucrainean si pentru securitatea regionala la granita Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord NATO) si a Uniunii Europene. Romania condamna .

Basescu, despre situatia din Ucraina: Romania este pregatita sa preia un flux de imigranti, sigur circa 3.500 de ucrainieni

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca, in caz de nevoie, Romania poate prelua, pentru inceput, 3. 500 de refugiati din Ucraina in spatii de cazare. in ce priveste Ucraina, am avut o.

imi este teama ca va izbucni un razboi civil acolo. Bogdan Chirieac, despre situatia din Ucraina

Bogdan Chirieac a comentat, in cadrul emisiunii Previziunile Zilei, pe tema protestelor violente din Ucraina. Mie imi este teama ca va izbucni un razboi civil acolo, care va continua cu un razboi de secesi.

PDL considera ca singura solutie pentru situatia din Ucraina o reprezinta reluarea dialogului dintre putere si opozitie

Partidul Democrat Liberal PDL) considera ca singura solutie pentru rezolvarea situatiei din Ucraina o rerpezinta reluarea dialogului intre putere si opozitie, relateaza Agerpres. PDL urmareste cu.

Presedintele Traian Basescu a facut un apel catre Viktor Ianukovici pentru a nu folosi forta pentru reprimarea protestatarilor din Kiev

Presedintele Traian Basescu a facut un apel catre omologul sau ucrainean, Viktor Ianokovici, pentru a nu recurge la forta si sa nu ordone reprimarea protestatrilor, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Presedintele Traian Basescu a facut un apel catre Viktor Ianukovici sa nu ordone reprimarea protestatarilor din Kiev

Presedintele Traian Basescu a facut un apel catre omologul sau ucrainean, Viktor Ianokovici, pentru a nu recurge la forta si sa nu ordone reprimarea protestatrilor, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Ungaria se pregateste pentru un potential aflux de refugiati din Ucraina

Membri ai Grupului de la Visegrad, inclusiv Ungaria, monitorizeaza situatia din Ucraina, acordand o atentie speciala minoritatii maghiare, a declarat Andras Giro-Szasz, un purtator de cuvant al Guvernului. Ung.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )