Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu: Institutia Parlamentului Romaniei nu functioneaza la standarde europene. Romania face pasi inapoi din vara lui 2012 (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Institutia Parlamentului Romaniei nu functioneaza la standarde europene. Romania face pasi inapoi din vara lui 2012 (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la dezbaterea publica organizata de Fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca, ca Romania se confrunta cu probleme privind stabilitatea institutiilor. continuă pe B1

Basescu: Institutia Parlamentului Romaniei nu functioneaza ca o institutie la standarde europene

UPDATE:12:28 Basescu: Atacurile la justi and tie pun and si ele sub semnul intrebarii indeplinirea criteriilor politice Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca Institu and tia Parlamentului Romaniei nu func and tioneaza ca o institu and tie la standarde europene, subliniind ca atacurile la justi and tie pun and si ele sub semnul intrebarii indeplinirea criteriilor politice. ---- Presedintele Traian Basescu este asteptat, astazi, la o dezbatere publica pe care Partidul Mi and scarea Populara PMP) o va organiza la Cluj-Napoca , potrivit site-ului Administra and tiei Preziden and tiale.

Traian Basescu: Institutia Parlamentului Romaniei nu functioneaza la standarde europene. Romania face pasi inapoi din vara lui 2012

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la dezbaterea publica organizata de Fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca, ca Romania se confrunta cu probleme privind stabilitatea institutiilor.

VIDEO Traian Basescu: Romania a facut pasi inapoi din vara anului 2012 / Institutia Parlamentului nu functioneaza la standarde europene/ Avem o problema in interiorul societatii, care este extrem de toleranta la coruptie

Presedintele Traian Basescu a participat, duminica, la o dezbatere publica organizata de Fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca, ocazie cu care a aratat ca Romania a facut pasi inapoi din vara anului 2012, cand era stabilit ca in toamna Romania sa intre in Schengen cu frontierele aeriene si maritime, urmanda ca ulterior sa intre si cu frontierele terestre. Potrivit presedintelui, evenimentele din vara lui 2012, martea neagra din decembrie 2013, atacurile la justitie si la procurori, au fost de natura sa ne descalifice punand sub semnul intrebarii indeplinirea criteriilor politice de la Copenhaga ceea ce, in schimb, face ca unele tari sa aiba dubii serioase in ceea ce priveste intrarea noastra in Schengen.

Basescu: Parlamentului Romaniei nu functioneaza ca o institutie la standarde europene

UPDATE:12:28 Basescu: Atacurile la justi and tie pun and si ele sub semnul intrebarii indeplinirea criteriilor politice Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca Parlamentului Romaniei nu func and tioneaza ca o institu and tie la standarde europene, subliniind ca atacurile la justi and tie pun and si ele sub semnul intrebarii indeplinirea criteriilor politice. ---- Presedintele Traian Basescu este asteptat, astazi, la o dezbatere publica pe care Partidul Mi and scarea Populara PMP) o va organiza la Cluj-Napoca , potrivit site-ului Administra and tiei Preziden and tiale.

VIDEO Traian Basescu: Voi solicita finantare europeana pentru proiectul Cluj Innovation City. Va fi o prioritate

Presedintele Traian Basescu va solicita acordarea unei finantari europene pentru proiectul Cluj Innovation City, pe care il va prezenta, vineri, presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si care va constitui o prioritate a sa pana la sfarsitul mandatului, transmite Mediafax.

Sangele artificial creat la Cluj, pe masa lui Barrosso. Traian Basescu: Voi solicita finantare europeana pentru proiectul Cluj Innovation City

Presedintele Traian Basescu va solicita acordarea unei finantari europene pentru proiectul Cluj Innovation City, pe care il va prezenta, vineri, presedintelui Comisiei Europene, Manuel Barroso, si care va constitui o prioritate a sa pana la sfarsitul mandatului.

Basescu: Parlamentul Romaniei nu functioneaza ca o institutie la standarde europene

UPDATE:12:28 Basescu: Atacurile la justi and tie pun and si ele sub semnul intrebarii indeplinirea criteriilor politice Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca Parlamentul Romaniei nu func and tioneaza ca o institu and tie la standarde europene, subliniind ca atacurile la justi and tie pun and si ele sub semnul intrebarii indeplinirea criteriilor politice. ---- Presedintele Traian Basescu este asteptat, astazi, la o dezbatere publica pe care Partidul Mi and scarea Populara PMP) o va organiza la Cluj-Napoca , potrivit site-ului Administra and tiei Preziden and tiale.

Jose Manuel Barroso are programata, pe 14 februarie, o intrevedere cu presedintele Traian Basescu

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, are programata, pe 14 februarie, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Traian Basescu, potrivit agendei liderului european publicata vineri, informeaza Mediafax.

Jose Manuel Barroso se va intalni cu Traian Basescu pe 14 februarie

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, se va intalni la data de 14 februarie, la Bruxelles, cu presedintele Traian Basescu, se arata in agenda liderului european publicata vineri. De asemenea,.

Traian Basescu: UE are intotdeauna o moneda cu doua fete, pe una scrie Justitie, iar pe revers scrie 'nu intrati in Schengen pana nu rezolvati problema justitiei'. Aici e problema in Uniunea asta

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Ankara, ca Romania nu a reusit inca sa stinga observatiile Uniunii Europene la capitolul Justitie pentru ca UE are o moneda cu doua fete, pe una scriind Justitie, iar pe cealalta nu intrati in Schengen pana nu rezolvati problema justitiei. Seful statului a sfatuit autoritatile de la Ankara sa deschida cat mai multe capitole de negociere in vederea aderarii la Uniunea Europeana, primul fiind cel al Justitiei, deosebit de sensibil in viziunea UE pentru ca nu e suficient sa ai legile si institutiile cerute de UE, ele trebuie sa si functioneze convingator si sa creeze sentimentul ca antireforma e imposibila, deci progresul e ireversibil. Romania aici a avut probleme, cu fluctuatiile. Nu am reusit sa convingem ca procesul e ireversibil.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )