Libnet.ro
UNICEF

06:45

Traian Basescu, papusarul din umbra PMP: I-a indrumat prin telefon pe liderii PMP in timpul campaniei pentru prezidentiale

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, papusarul din umbra PMP: I-a indrumat prin telefon pe liderii PMP in timpul campaniei pentru prezidentiale

Traian Basescu ii indruma la telefon pe liderii PMP in campania pentru prezidentiale. ii incuraja sa nu cedeze la atacuri si sa se mentina pe aceeasi linie, dezvaluie vicepresedintele PMP, Eugen Tomac. Ace. continuă pe Antena3

Elena Udrea, sub scorul partidului in exitpoll-uri: Multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport si domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului. Basescu si Boc au fost marii absenti de la PMP, duminica seara

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a obtinut scoruri intre 5 si 6% potrivit principalelor 4 exitpoll-uri facute publice, sub scorul partidului de la alegerile europene. Le multumesc sustinatorilor, ii multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport, domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului, a spus Udrea, dupa aflarea rezultatelor sondajelor, dupa inchiderea urnelor, neavandu-i alaturi in seara presedintilor nici pe actualul sef al statului, nici pe primarul Clujului.

Traian Basescu implineste marti 63 de ani: Presedintele, vizitat de fiica sa Ioana

Presedintele Traian Basescu implineste marti 63 de ani. Este ultima zi de nastere pe care Traian Basescu si-o aniverseaza in calitate de sef al statutului. El a fost vizitat inca de dimineata de fiica sa ce.

Mircea Badea: in cazul in care Traian Basescu nu intra la puscarie, sistemul odios creat de el va functiona in continuare

Mircea Badea, realizator al emisiunii in gura presei, este de parere ca, dupa alegerea unui nou presedint, sistemul odios creat de Traian Basescu va functiona in continuareFaptul ca Traian Basescu nu va ma.

Traian Basescu, absent la cumparaturi. Felix Rache a dus traditia mai departe

Traian Basescu nu si-a mai continuat ritualul de a merge la cumparaturi in ziua alegerilor, insa Felix Rache si-a permis sa duca traditia mai departe. Sper sa ma intalnesc cu Traian Basescu la.

Sinteza Zilei. Urarile romanilor pentru Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in cadrul editiei de marti a emisiunii Sinteza Zilei, urarile romanilor pentru presedintele Traian Basescu, dupa 10 ani in care a condus tara. Ascultati in materialul urmator.

Traian Basescu a primit de la nepotica sa un tort in forma de vapor, cu Popeye Marinarul (FOTO)

Traian Basescu isi sarbatoreste ziua de nastere in familie, fiind ultima aniversare in calitate de presedinte al Romaniei. La implinirea celor 63 de ani, seful statului a primit din partea nepoatei sale un.

Traian Basescu implineste azi 63 de ani. E ULTIMA aniversare in functia de presedinte al tarii

Presedintele Traian Basescu implineste, marti, 63 de ani, fiind ultima aniversare a sefului statului in calitate de presedinte al Romaniei, dar si cea de-a treia pe care si-o sarbatoreste in plina.

Traian Basescu, ultima aniversare la Cotroceni; presedintele implineste marti 63 de ani

Presedintele Traian Basescu implineste, marti, 63 de ani, ultima aniversare in calitate de presedinte al Romaniei si cea de-a treia pe care si-o sarbatoreste intr-o campanie electorala pentru prezidentiale, dupa cele din 2009 si 2004.

Ultima petrecere la Cotroceni. Presedintele Traian Basescu implineste 63 de ani

Traian Basescu implineste marti 63 de ani, fiind ultima zi de nastere pe care presedintele o petrece la Palatul Cotroceni. Administratia prezidentiala nu a anuntat un program special pentru aceasta zi.

Marele perdant din 2 noiembrie: Traian Basescu

Duminica seara cariera politica a lui Traian Basescu atat de valoroasa si promitatoare in anumite momente, cu multe merite in trecut s-a incheiat urat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )