Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mircea Badea: in cazul in care Traian Basescu nu intra la puscarie, sistemul odios creat de el va functiona in continuare

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: in cazul in care Traian Basescu nu intra la puscarie, sistemul odios creat de el va functiona in continuare

Mircea Badea, realizator al emisiunii in gura presei, este de parere ca, dupa alegerea unui nou presedint, sistemul odios creat de Traian Basescu va functiona in continuareFaptul ca Traian Basescu nu va ma. continuă pe Antena3

2005, anul in care Traian Basescu pune primele caramizi in constructia regimului sau

In anul 2005, Traian Basescu pune primele caramizi in constructia regimului sau. Clasarea dosarului Mihaileanu, deschiderea anchetei Zambaccian si numirea lui Daniel Morar la DNA sunt primele semne clare despre.

Traian Basescu, la Realitatea TV: Am cerut serviciilor secrete sa imi spuna in cateva zile al cui e filajul in cazul Bica - Udrea / E evident ca Alina Bica a fost filata, Elena Udrea a venit ca bonus

Presedintele Traian Basescu a cerut serviciilor secrete sa ii spuna in cateva zile cine a efectuat filajul in cazul Elenei Udrea si al procurorului sef al DIICOT, Alina Bica. Seful statului a precizat, la Realitatea TV, ca a discutat in ultimele zile cu sefii celor doua servicii si tema EADS cu acel free lancer care a lansat-o din Germania si tema urmaririi procurorului Bica si a doamnei Udrea. Cineva a facut acest filaj, suntem de acord amandoi ca nu e vorba de paparazzi, care ar fi exploatat pozele peste noapte . ) Daca nu e filaj romanesc, la puterea pe care o aveti, imi spuneti in cateva zile a cui e, a afirmat seful statului.

Traian Basescu: Vom avea alegeri anticipate daca Iohannis e ales si apoi declarat incompatibil

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca vom avea alegeri anticipate la Presedintie, in cazul in care Klaus Iohannis va fi ales si.

Mircea Badea: O parte din tineretul patriei noastre are tendinte staliniste

Mircea Badea a explicat, intr-o editie speciala, la Antena 3, ca exista o categorie de tineri care demonstreaza ca nu exista vicii de mentalitate doar la cei care au prins era comunista, in contextul unei.

Mircea Badea ii face afis pe candidatii la prezidentiale

Mircea Badea ii face afis pe candidatii la alegerile prezidentiale. in stilul care deja l-a consacrat, realizatorul emisiunii in Gura Presei comenteaza sloganurile de campanie ale politicienilor care spera sa.

Mircea Badea: Daca s-ar fi plimbat cu seful DNA la Paris, Dan Voiculescu ar fi fost arestat

Daca Dan Voiculescu ar fi plecat la Paris cu seful DIICOT, acesta ar fi fost arestat direct de pe aeroport, iar scandalul ar fi fost imens. O spune Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, care a facut.

Mircea Badea: Doamna Udrea a fost la Paris cu justitia independenta

Mircea Badea a comentat, in emisiunea Esential, realizata de Alina Petrescu, la Antena 3, pozele cu prezidentiabila Elena Udrea, la Paris, alaturi de procurorul sef al DIICOT, Alina Bica. Badea a povestit ca a.

Mircea Badea: Doamna Bica a zis ca nu apare semnatura ei pe nicaieri. Pai asta ce inseamna, ca nu a platit nimic?

Mircea Badea a explicat, in pasa dintre emisiunile in Gura Presei si Sinteza Zilei, ca este socat de tupeul fabulos al doamnei Bica, in urma dezvaluirilor ca ar fi fost la Paris, cu Elena Udrea, la.

Traian Basescu, despre fotografiile cu Elena Udrea la Paris: O operatiune a unui serviciu romanesc si a unuia francez

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, intr-o emisiune la B1 Tv moderata de Madalina Puscalau, in legatura cu fotografiile aparute joi in care Elena Udrea apare alaturi de procurorul-sef DIICOT Alina Bica la Paris, ca servciile secrete sunt categoric implicate in acest caz. In 10 septembrie am chemat sefii SRI si SIE si adjunctii lor si i-am atentionat sa nu se implice in campania electorala. Implicarea lui Melescanu cred ca nu mai are nevoie de demonstratie, a declarat Traian Basescu. Seful statului sustine ca este vorba despre o operatiune pe care un serviciu romanesc si unu francez si le-au facut intre ele. El a adaugat ca Au sarit imediat dezinformatorii opiniei publice ca sunt paparazzi. Poate un paparazzi sa ia la sase luni distanta sa faca rost de factura de cazare? In opinia lui Traian Basescu, miza o reprezinta procentele Elenei Udrea. Nici unul nici altul nu poate castiga fara voturile Elenei Udrea.

Elena Udrea, sub scorul partidului in exitpoll-uri: Multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport si domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului. Basescu si Boc au fost marii absenti de la PMP, duminica seara

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a obtinut scoruri intre 5 si 6% potrivit principalelor 4 exitpoll-uri facute publice, sub scorul partidului de la alegerile europene. Le multumesc sustinatorilor, ii multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport, domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului, a spus Udrea, dupa aflarea rezultatelor sondajelor, dupa inchiderea urnelor, neavandu-i alaturi in seara presedintilor nici pe actualul sef al statului, nici pe primarul Clujului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )