Libnet.ro
UNICEF

20:30

Traian Basescu implineste azi 63 de ani. E ULTIMA aniversare in functia de presedinte al tarii

Antena3 Antena3,
Traian Basescu implineste azi 63 de ani. E ULTIMA aniversare in functia de presedinte al tarii

Presedintele Traian Basescu implineste, marti, 63 de ani, fiind ultima aniversare a sefului statului in calitate de presedinte al Romaniei, dar si cea de-a treia pe care si-o sarbatoreste in plina. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu implineste marti 63 de ani

Presedintele Traian Basescu implineste marti 63 de ani, aceasta fiind ultima sa aniversare in calitate de sef al statului.

Traian Basescu implineste marti 63 de ani: Presedintele, vizitat de fiica sa Ioana

Presedintele Traian Basescu implineste marti 63 de ani. Este ultima zi de nastere pe care Traian Basescu si-o aniverseaza in calitate de sef al statutului. El a fost vizitat inca de dimineata de fiica sa ce.

Ultima petrecere la Cotroceni. Presedintele Traian Basescu implineste 63 de ani

Traian Basescu implineste marti 63 de ani, fiind ultima zi de nastere pe care presedintele o petrece la Palatul Cotroceni. Administratia prezidentiala nu a anuntat un program special pentru aceasta zi.

Traian Basescu implineste 63 ani. Ultima aniversare la Cotroceni, prima aniversare dupa ce fratele sau a ajuns dupa gratii

Presedintele Traian Basescu implineste marti, 4 noiembrie, varsta de 63 ani. Este ultima aniversare pe care seful statului o petrece la Cotroceni. Totodata, este prima aniversare pe care o serbeaza fara fratele sau in libertate.

Traian Basescu, ultima aniversare la Cotroceni; presedintele implineste marti 63 de ani

Presedintele Traian Basescu implineste, marti, 63 de ani, ultima aniversare in calitate de presedinte al Romaniei si cea de-a treia pe care si-o sarbatoreste intr-o campanie electorala pentru prezidentiale, dupa cele din 2009 si 2004.

Presedintele Traian Basescu, ultima aniversare la Cotroceni

Aflat aproape de finalul celui de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei, Traian Basescu implineste, marti, 63 de ani. Este ultima aniversare a sa in calitate de sef al statului.

Traian Basescu a primit de la nepotica sa un tort in forma de vapor, cu Popeye Marinarul (FOTO)

Traian Basescu isi sarbatoreste ziua de nastere in familie, fiind ultima aniversare in calitate de presedinte al Romaniei. La implinirea celor 63 de ani, seful statului a primit din partea nepoatei sale un.

Ce urari ii fac Ponta si Dragnea lui Basescu de ziua lui

Traian Basescu implineste marti 63 de ani, fiind ultima zi de nastere pe care presedintele o petrece la Palatul Cotroceni.

Cum arata Traian Basescu dupa 10 ani de Cotroceni. Poze iNAINTE si DUPA

Presedintele in functie, Traian Basescu, a votat in calitatea sa de simplu cetatean si asta pentru ca, peste foarte scurt timp va urma sa elibereze locul sau de la Cotroc.

Sinteza Zilei. Urarile romanilor pentru Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in cadrul editiei de marti a emisiunii Sinteza Zilei, urarile romanilor pentru presedintele Traian Basescu, dupa 10 ani in care a condus tara. Ascultati in materialul urmator.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )