Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traian Basescu: Pentru mine Klaus Iohannis este o necunoscuta. il vad un introvertit (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Pentru mine Klaus Iohannis este o necunoscuta. il vad un introvertit (VIDEO)

Presedintele Traian Basescunu a lansat noi critici la adresa lui Klaus Iohannis. Seful statului il vede pe prezidentiabiului ACL ca pe o ecuatie necunoscuta si sustine ca Iohannis este mult prea introvertit. continuă pe B1

Ofiterul acoperit, o fumigena marca Traian Basescu

Liderul PNL, Klaus Iohannis, nu crede ca vreunul dintre candidatii la prezidentiale este ofiter acoperit, cum a acuzat presedintele Traian Basescu, Iohannis opinand ca este vorba despre o fumigena a sefului statului.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, invitat la TVR, de la ora 21.00

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat astazi, de la ora 21. 00, la TVR.

Iohannis: Ofiterul acoperit este o fumigena marca Traian Basescu. Nu cred ca e vreunul in cursa

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, la TVR1, ca nu crede ca vreunul dintre candidatii la prezidentiale este ofiter acoperit, cum a acuzat Traian Basescu, precizand ca este vorba despre o fumigena a sefului statului, iar in Parlament nu se va afla ceva senzational pe aceasta tema, potrivit Mediafax.

Iohannis: Ofiterul acoperit este o fumigena marca Traian Basescu. Nu cred ca e vreunul in cursa

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, ca nu crede ca vreunul dintre candidatii la prezidentiale este ofiter acoperit, cum a acuzat Traian Basescu, precizand ca este vorba despre o .

Klaus Iohannis: Cred ca Basescu ma va sustine in turul II, e de dreapta. Fuziunea PNL-PDL se produce oricum

Intrebat daca spera ca Traian Basescu sa-l sustina in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Iohannis a raspuns: Da, eu cred ca ma va sustine in turul doi, nu vad de ce nu. Acum, indiferent ce s-ar spune despre Traian Basescu, nu cred ca cineva il banuieste de a fi politician de stanga. Este clar un politician de dreapta, si atunci mi se pare absolut natural sa voteze candidatul de dreapta.

Klaus Iohannis se contrazice de trei ori in aceeasi fraza: Vreau cu Basescu, dar fara Basescu

Candidatul ACL la Prezidentiale, Klaus Iohannis, s-a contrazis, luni seara, de trei ori in aceeasi fraza, in ceea ce priveste relatia sa cu presedintele Traian Basescu, scrie DC News. Pe de o parte, Iohannis.

Traian Basescu: Am dat camioane de rapoarte la Securitate

Traian Basescu: Am dat camioane de rapoarte la Securitate. Declaratia a fost facuta de presedinte miercuri seara, la TVR. Cred ca intr-o emisiune la Tuca am spus, de la mine Securitatea a beneficiat de.

Presedintele Traian Basescu, invitat la TVR, de la ora 21.00

Presedintele Traian Basescu este invitatul jurnalistului Sorin Avram, de la ora 21. 00, in emisiunea Vorbeste liber difuzata de TVR 1.

VIDEO Traian Basescu: Am promulgat legea reducerii CAS cu 5%

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea reducerii CAS cu cinci puncte procentuale, a anuntat seful de stat, joi seara, intr-o declaratie de presa. Basescu a atras, insa, atentia, ca Guvernul va trebuie fie sa anuleze reducerea CAS dupa alegerile prezidentiale, fie sa creasca taxele pentru acoperirea deficitului bugetar.

CCR respinge contestatia lui Klaus Iohannis. Ordonanta privind alegerile prezidentiale este constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, marti, contestatia presedintelui PNL Klaus Iohannis privind modificarile facute de Guvern la legea alegerilor prezidentiale. Potrivit unor surse oficiale,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )