Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu posteaza pe Facebook contractul de imprumut intre Crescent si Media Casa Press. Cum reactioneaza Firea

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu posteaza pe Facebook contractul de imprumut intre Crescent si Media Casa Press. Cum reactioneaza Firea

Traian Basescu a postat, pe Facebook, contractul prin care Crescent a imprumutat, in 2007, Media Casa Press, condusa de Gabriela Firea, cu 100. 000 euro, suma care sa fie restituita in interval de un an, si doua acte aditionale ulterioare privind rambursarea a 400. 000 euro si 1,83 milioane dolari, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Traian Basescu prezinta un contract de imprumut intre Crescent si o firma a Trustului Intact: Sa ne spuna doamna Firea cand s-a rambursat imprumutul

Fostul presedinte Traian Basescu a prezentat pe contul sau de Facebook un contract de imprumut intre Crescent si SC Media Casa Press SRL, firma parte a trustului Intact. Fostul sef al statului face apel la.

Basescu a publicat contractul de imprumut intre Crescent si firma lui Voiculescu: Ne spune Firea cand s-a rambursat imprumutul

Fostul presedinte Traian Basescu a publicat un contract de imprumut incheiat intre Crescent si SC Media Casa Press SRL, dupa ce a acuzat-o pe senatoarea PSD Gabriela Vranceanu Firea ca a transferat bani de la compania Securitatii, Crescent in Grivco, fara a fi returnati.

Basescu a publicat contractul de imprumut intre Crescent si firma lui Voiculescu. Firea: Trustul Intact a fost verificat in timpul mandatului sau

Fostul presedinte Traian Basescu a publicat un contract de imprumut incheiat intre Crescent si SC Media Casa Press SRL, ca o dovada la afirmatiile facute ieri, potrivit carora senatoarea PSD Gabriela Vranceanu Firea a transferat bani de la compania Securitatii, Crescent in Grivco, fara a fi returnati.

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu, dupa afirmatiile despre fondurile Crescent si Gabriela Firea

Fondatorul PC Dan Voiculescu, aflat in detentie, a anuntat marti, intr-o postare pe blogul personal, ca a pornit o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu, dupa afirmatiile fostului presedinte privind fondurile Crescent.

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu, dupa afirmatiile privind Crescent

Fondatorul PC Dan Voiculescu, aflat in detentie, a anuntat marti, intr-o postare pe blogul personal, ca a pornit o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu, dupa afirmatiile fostului presedinte privind fondurile Crescent.

Traian Basescu: Sunt suspect pentru ca am deranjat-o pe Firea. O rog sa isi aduca aminte ca a transferat bani de la Crescent unei firme din trustul lui Voiculescu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca este cercetat in calitate de suspect in dosarul acuzatiilor facute la adresa Gabrielei Firea. Am primit o scrisoare prin care aflu ca sunt suspect.

Traian Basescu: Documentele postate pe Facebook le am de la Oreste

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca jurnalistul Oreste Teodorescu i-ar fi cerut Elenei Udrea 10. 000 de euro in schimbul unor documente din care ar fi reiesit faptul ca Gabriela Firea ar fi.

Traian Basescu: Tocmai pentru ca stiam ca domnul Nitu are certificat de revolutionar, credeam ca o sa rezolve dosarul. Am aflat tarziu ca a tras in oameni

Fostul presedinte Traian Basescu a explicat, pe prin intermediul paginii de Facebook, faptul ca a aflat abia la terminarea mandatului ca procurorul general Tiberiu Nitu a tras in oameni, la Revolutie, din.

Traian Basescu, dupa iesirea publica a premierului: Reamintesc: nimeni dintre cei care fura sa nu stea linistiti

Fostul presedinte Traian Basescu a amintit, pe pagina de Facebook, o declaratia facut in 2014 la B1Tv conform careia nimeni dintre cei care fura sa nu stea linistiti. Nu va suparati ca va.

Traian Basescu cere remanierea urgenta a ministrului de Finante: Orice ora intirziere are efecte grave in politica externa, pietele financiare si cursul de schimb (Foto)

Anchetarea ministrului Finantelor de catre DNA a starnit numeroare critici la adresa Guvernului. intr-un mesaj pe pagina de Facebook, fostul presedinte Traian Basescu face un apel la presedinte si premier pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )