Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu a promulgat legea prin care medicii nu mai fac parte din categoria functionarilor publici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu a promulgat legea prin care medicii nu mai fac parte din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat astazi legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare prin care se solicita sa se revina asupra acestei decizii. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Primul drum din taxa de 7 eurocenti se face pe banii constructorului; Legea prin care executorul judecatoresc bate instanta a trecut de Parlament; Transportatorii pacaliti de Finante: Rambursarea accizelor este nefunctionala

Cu cine se aliaza Frank Timis intr-o noua tranzactie. Producatorul de minereu de fier African Minerals, care se afla intr-un proces de restructurare a unor datorii de 500 mil. dolari, a fost abordat de compania Jindal Group, cel mai mare producator de otel. Statoil profita de razboiul gazelor si semneaza un contract cu Naftogaz pentru furnizarea de gaze naturale in Ucraina, in dauna Gazprom. Gigantul norvegian Statoil a semnat o intelegere.

Traian Basescu a promulgat legea care scoate medicii din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat, miercuri, legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea.

Presedintele Basescu a promulgat legea care scoate medicii din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare prin care se solicita sa se revina.

Medicii, scosi din categoria functionarilor publici. Basescu a promulgat Legea

Legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, a fost promulgata, miercuri, de Traian Basescu, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare prin care se solicita sa se revina asupra acestei decizii.

Presedintele Basescu a promulgat legea care scoate medicii din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat, miercuri, legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea.

Vladimir Putin a promulgat o lege prin care interzice mitingurile si protestele pe timp de noapte

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a promulgat, marti, o lege prin care se interzic adunarile, mitingurile, manifestatiile si protestele nocturne. Potrivit noilor prevederi, astfel de actiuni nu pot incepe mai .

Traian Basescu si-a gasit nasul. Ce ATAC pregateste Bercea Mondial impotriva lui Basescu

Bercea Mondial scoate armele impotriva lui Traian Basescu si a tuturor oamenilor sai. Sandu Anghel a anuntat prin avocatul sau ca va depune plangere impotriva presedintelui. Un alt denunt va fi facut pe.

Punctul de intalnire. Traian Basescu, prietenul Ungariei, adversarul Romaniei

Cu doar 27 de zile inaintea primului tur al prezidentialelor din Romania, presedintele aflat pe calea de iesire, Traian Basescu, face jocuri necurate, asa cum i-a fost intreg mandatul. Una din cele mai.

Presedintele Traian Basescu transmite condoleante familiilor persoanelor care au murit in accidentul din Grecia

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante familiilor persoanelor care au decedat, duminica, intr-un accident produs de un sofer roman in Grecia, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Radu Tudor: Vointa lui Traian Basescu a devenit lege in aceasta tara

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, marti, la Antena 3, condamnarea lui Sorin Rosca Stanescu la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare in dosarul Rompetrol. Vointa lui Traian Basescu a devenit lege in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )